Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

tramvajac 92

Citat: smogovci.bbb2  u Listopad 17, 2015, 23:34:23
Kako je riješena odvodnja oborinske vode iz harmonike između spremnika za plin?! Ovo izgleda ko bazen. Na MAN-u spremnici ne prelaze na prikolicu za razliku od IVECO-a good_boy
Pa vjerojatno kroz samu harmoniku, znaš i sam da se niz nju može cijediti voda. Dok se cijedi po vanjskoj strani je ok.

smogovci.bbb2

Sa vanjske strane mi je jasno. Ali ovo prema unutra?! Ispod je harmonika od putničkog prostora a gore je otvoreno buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Avtomontaža

Jesu došla ostala dva? Ako nisu, kad će?

lussin

Strpljenja, doći će

Citat: smogovci.bbb2  u Listopad 18, 2015, 10:38:21
Sa vanjske strane mi je jasno. Ali ovo prema unutra?! Ispod je harmonika od putničkog prostora a gore je otvoreno buljo
Tu je predviđena kupalica za ptice ::|  Ako dobro promotriš taj prostor vidjet ćeš da ima malo mjesta gdje može otjecati voda

smogovci.bbb2

Hvala. Nikad nisam ZET-ove Citelise vidio odozgora pa sam mislio da je i cijela harmonika zatvorena u visini spremnika za plin good_boy

Spiker

Ma novi ali kao da su polovni!

shef

Urbanwayi još nisu ni blizu spremni za van. Garažni brojevi još nisu zalijepljeni a također i eko reklame. Tablice još nisu stavljene.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Dreamwalker

"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

zvone16

Evo nas i na tehničkom !

Slika od ex forumaša.
ZvoneXp

NP-549

Vozački prostor solo Citelisa (Zglobni je isti, samo je drugačija naljepnica kapaciteta gore)

i jedna razlika zgloba u odnosu na solo: 

još jedno mjesto za invalide i mame s kolicima

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

leic96

Dal se zna (ili pretpostavlja) na kojim linijama će vozit nove plinske harmonike?

smogovci.bbb2

Pa po ovim slikama unutrašnjosti autobusa sigurno na neku liniju sa puno putnika u kolicima i njihovom pratnjom.

C2

Zbog ovakvog prostora za kolica ispred drugih vrata bilo bi bolje da su uzeli klizna vrata i naravno da nema ovog stakla pored vrata koje samo smeta.

mivano

Citat: leic96  u Listopad 29, 2015, 08:11:36
Dal se zna (ili pretpostavlja) na kojim linijama će vozit nove plinske harmonike?
S obzirom da je riječ o plinu, vjerojatno samo liniju 32. To je jedina ravničarska linija sa zglobnim. Ekipe će ih zadužit, a Citari i Conecti (667, 669, 671) će se vratiti u grad. A u grad bi mogli možda i 595, 596 i 597.