Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

NP-549

U Opatiju će 1, eventualno možda 2, ali teško.  Motor je dosta jači nego u solo Urbanwayu,  recimo da je negdje u rangu sa 701-712.  Ako oni mogu vozit sve linije u gradu, onda bi valjda trebao moć i Urbanway

Dreamwalker

Treba vidjeti kolika je razlika u okretnom momentu. Nominalna snaga moze biti slicna, ali pitanje je kako je ta snaga raspodjeljena.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

NP-549

Mercedes ima 299 KS,  a Urbanway ima 330

amalok.95

Dovoljno za svaku liniju osim 7-ice  yahoo

Boki651

I 5-ica ima dobro brdo isto.

tramvajac 92

Ako ništa drugo, vozit će ln 1  ;D

Više mi se sviđa vozačev prostor, ali mi je putnički prostor malo ružan, djeluje mi malo bolnički.

NP-549

Prvo tankanje danas popodne

gorgoroth

Jedinica je solo,tako da nema potrebe za harmonikom

NP-549

Citat: Dreamwalker  u Listopad 29, 2015, 13:08:41
Treba vidjeti kolika je razlika u okretnom momentu. Nominalna snaga moze biti slicna, ali pitanje je kako je ta snaga raspodjeljena.

Mercedes od 299KS ima 1250 Nm,  dok ovaj ima 1300.  Zato sam rekao da je u rangu s Citarima prve serije iako ima 30 konja više.

kico101

Bit će to dobre makinice, kad se malo uhodaju.
To, što bih ja radije da su Euro6, a ne CNG, to je moj problem.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Dreamwalker

Citat: NP-549  u Studeni 02, 2015, 19:24:58
Mercedes od 299KS ima 1250 Nm,  dok ovaj ima 1300.  Zato sam rekao da je u rangu s Citarima prve serije iako ima 30 konja više.

Pretpostavljam da si ga vozio. ;D Kakvi su utisci? Jesu registrirani?
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

NP-549

Dva su došla i oni su već registrirani, moraju doć još dva.  Vozio ga jesam, praznog, tako da je teško usporedit.  Al sam vozio  ZET-ov  #791 koji je navodno vaš najbolji i to je razlika nebo i zemlja.

man323

Lijepa obnova voznog parka. Nadam se da će uredno služiti. Ima li kakve informacije kada bi trebali doći Conecti?

Sent from my iPhone using Tapatalk

amalok.95

I ja se to pitam, na njih se totalno zaboravilo. Al kako su stvari krenule ove godine nebudu sigurno, a pitanje je dali će uopće i dolazit.

Bari

Slike unazad par dana

Zadnji bočni display

Dvojac koji je prvi stigao

Jedan dobio RI-517-VZ i gbr 817, drugi je pretpostavljam 518-VZ i gbr 818, vidio sam ga samo izdaleka

Treci koji je nedavno stigao
KREPAT MA NE MOLAT !