ex Ante prom Ogulin

Autor Tomek, Kolovoz 14, 2008, 22:41:39

Tomek

Ante Prom, obrt za javni prijevoz vl. Ante Cindrić
Ogulin, Humac 17
tel. 091/503-4616

SUBJEKT JE UGAŠEN 2005. GODINE

Putujući našom Hrvatskom vide se svakakvi autobusi, ali ovaj prijevoznik iz Ogulina me stvarno iznenadio...
Znam da jedan TAZ / Avia midi sa početka 90-ih je završio u Čazmatransu, taj je bio na probi i u ZET-u, ali da ih je još toliko završilo kod Ante proma me stvarno iznenadilo
Pa evo slika:

Evo i dva TAM-ića

I jedan čudni MB prednjeg kraja kao O303, ali drugačijeg stražnjeg djela

tamlover

"Ogledalo lijepe naše"
natpis pogođen 100%
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

brzi

Citat: Tomek  u Kolovoz 14, 2008, 22:41:39
Putujući našom Hrvatskom vide se svakakvi autobusi, ali ovaj prijevoznik iz Ogulina me stvarno iznenadio...
Znam da jedan TAZ / Avia midi sa početka 90-ih je završio u Čazmatransu, taj je bio na probi i u ZET-u, ali da ih je još toliko završilo kod Ante proma me stvarno iznenadilo

ludilo!  8) Avia Neretva 21! Nije nešto lijepa, a ni iskoristiva, ali lijepo ih vidjeti  :)
i jedna žuta Avia od Kaštela Toursa je prešla rezanja od ostalih autobusa Kaštela Toursa, tako da sada čeka restauraciju!

zlikowszky

Citat: Tomek  u Kolovoz 14, 2008, 22:41:39
I jedan čudni MB prednjeg kraja kao O303, ali drugačijeg stražnjeg djela

Mislim da sam ovo čudo već negdje krajičkom oka vidio u Gorkom kotaru dok je još vozio. Znam da me bilo začudilo to kaj je odostraga zadnji prozor poput Setrinog iz serije 200, prednji MB, početak prozora vuče na Drogmullera, uglavnom pravi čušpajz...
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....