ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

tramvajac 92

Citat: Rude
- Ne bude li nekih iznenađenja, ja vjerujem da će do veljače sve proceduralno biti završeno i da će za ATP početi bolja vremena.

Bilo bi lagano i vrijeme i za njih, ostale veće firme su nekako uspjeli preživjeti:
Croatia bus - vozni park postaje bolji, firma se uspjela održati
Slavijatrans - Čazmatrans ih je progutao, i preraspodjelio vozila
AP Varaždin - Presečki obnavlja vozni park.

Mislim da je to većina napredka, a kako je vozačima, ima dovoljno u temama i na internetu.

Teutonic

Bova RI-522 NF > ŠI-595 GA

Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk

TAM

Evo ima zanimljivih promjena na njihovoj stranici

http://atpsi.hr/hr/
Dani ponosa i slave!

TAM

Irisbus Illiade (bijeli) dobio nove rege

ZG-3625-FG --> ZG-7057-FR
Dani ponosa i slave!

sniff

Što je s njihovim prinovama ;)?

Teutonic

Umalo mi uteka

zlikowszky

Ima zgodnu zadnju šajbu...ali to je i tak redovito kod njihovog održavanja...
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Teutonic

Vratio se ŠI-182 FE u promet (MAN EL262)

labudicaman

ŠI 205 GB, i ima tjedan dana
1066-2016

TAM

Je su mu to motor zamjenili? Koliko se sjećam motor mu je bi crka.
Dani ponosa i slave!

Inkvizitor

Trgovački sud u Zadru jučer je donio rješenje o razrješenju dužnosti Ivana Rude, a za novu stečajnu upraviteljicu Autotransporta Šibenik postavljena je Marica Nekić koja na tom sudu inače vodi još nekoliko stečajeva.

Stečajna sutkinja Ana Markač je na temelju pismene predstavke radnika i nalaza sudskog vještaka zaključila da je Ivan Rude počinio niz radnji nespojivih s urednim obavljanjem posla stečajnog upravitelja u Autotransportu Šibenik.

Sudska vještakinja Maja Kostijal analizirala je poslovanje i utvrdila između ostalog da je Rude brojne putne naloge naplaćivao bez pokrića, kupio pet polovnih autobusa i službeno vozilo za više od pola milijuna eura, isplaćivao stimulacije bez kriterija i zapošljavao bez suglasnosti stečajnog suca.

Zanimljivo je da je Rude zbog nekih sličnih razloga prije dvije godne razriješen dužnosti stečajnog upravitelja brodogradilišta Nauta Lamjane.

U međuvremenu je podnio kandidaturu na predsjedničkim izborima, bio povjerenik predstečajne nagodbe u zadarskom Tankerkomercu u kojem će upravo ovih dana biti izabran za člana Nadzornog odbora.

TAM

Ovo neka šala mala ili? ???
Odakle je tekst?
Dani ponosa i slave!

Teutonic

ŠI-575 GA (Ford Transit VIP) dobio natpise atp-a.

Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk

Teutonic

ŠI-696 CS->ŠI-446 GB

ŠI-792 DN->RASHOD

I jedna zanimljivost; ŠI-282 DO te ŠI-700 EL imaju 310 KS,dok ŠI-283 DO ima 360 KS  :)