Problemi

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:40:25

Teutonic

Imam problem sa MANom NG 272,pošto sam nedavno reinstalirao igru iz nekog razloga sad mi repaintovi ne rade na ovom busu,instalirao sam ih nekoliko (ukupno 2 ako se ne varam,ZET i Promet Split),no u igri je u meniju i dalje samo beige repaint.
Ono iz foldera koji se dobio u downloadu stavim u webrung gn92 folder u texture folderu u MAN NL NG.
Jel zna tko u čemu je problem?

Josip-Split

taman instalira grafa 240 kad mi nerade texture  ??? ??? ??? bus je crn izvanka,svako repaint mi je takav  :(

Teutonic

Jel imaš MB O305 1.10 koji je mislim potreban za to,
to je jedino šta mi pada napamet jer meni radi bez problema,pa provaj pitat na ofišel forumu  ;)

Josip-Split

skužia san u čemu je ipak bia problem  ;D treba bit reflexion map uključeno u opcijama haha >hammer<

Teutonic

Eto drago mi je da ti radi  :D

markohinic5

Ne znam dali se iko susreo s ovim ali na većuni buseva mi se ne pokazuje destinacija odnosno linija koju bus vozi,Solarisovi busevi kompletno,mb 0407,Man lions city onaj novi,molim pomoć  ???

lussin

Si upisao destinaciju (ZIEL)?

markohinic5

Jesam sve upisao,ali opet ništa,na drugim autobusima radi normalno

Teutonic

Ja bih rekao da to ovisi o mapi,tj jel za nju napravljen set displejeva za određeni bus no nisam 100 % siguran.

prometnik

moze bit, ovisi za kakav displej je mapa napravljena i jel postoji format za njega
kupi kartu spasi Promet

markohinic5

To je i meni palo na pamet,ali ne znam zašto solaris ne radi jer on mi je do sada na svim mapama radio

prometnik

na kojoj mapi ti ne radi
kupi kartu spasi Promet

markohinic5

Berlin-Spandau,Fikcyjne_Pomorze_3.0.0,Freyfurt,Grundorf,Projekt_Szczecin...

Lumpie

Pozdrav, napravio sam križanje i putove(path) postavio, e sad trebam napravit da rade semafori, dali neko razumije ovo?  :-\

Teutonic

Nisam još ovo koristio pa nisam siguran,ali rekao bi da je ovaj complete period trajanje jedne boje na semaforu,a ovo ostalo,ne znam,najbolje da sam upišeš neke gluposti pa da provaš,samo ćeš tako skužit.