Tipovi autobusa na linijama 2016. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor leonardo123, Siječanj 05, 2016, 15:27:33

marin

Moguće stvarno registracija ili koji klinac.. a Citelisa dosta ima u Resniku.

STIB

Danas je bio 142 na liniji 106!

(via Tapatalk)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

leonardo123

Jučer liniju 227 vozio garažni broj 33. Danas liniju 203 vozi garažni broj 435.

marin

Na 118 sam vidio gbr. 313 i 314, a na 128 mislim čak 2 Citelisa (jedan je 685). Po črnomercu samo Citelisi danas. Na 172 ih je bilo neobično puno, a na 121 je gbr. 154, na 134 gbr. 192.

dominik,

Citat: marin  u Veljača 18, 2016, 18:25:59
Na 118 sam vidio gbr. 313 i 314,
Bio je još i g.b. 310, dok ih je jučer bilo čak 4. ;)

Robert

Jesu li ti NL263 iz APP jos uvije samo na posudbi u APD ili se ocekuje premjestanje za stalno?

Ivan

Vjerojatno posudba kao i sa starijim NL263 svojevremeno, ne vjerujem da je išta za stalno osim ako neka veća grupa autobusa prerano otkaže poslušnost ili dobije premještaj, a čini se da zasad nema većih promjena nego trebaju samo malu pomoć, no živi bili pa vidjeli.

Samo nije mi jasno kojom je logikom bolje ostaviti još par Citara u VG i onda dobivati MAN iz APP-a, Citaro je apsolutno najgore rješenje za goričke linije od trenutnog voznog parka (nije ni MAN NL 3T najbolje, al' ipak je malo bolje iako glupo kad ima još boljih), no to šefovima na papiru valjda ništa ne znači kao svojevremeno i s gradskim TAM-ovima, imaju fiksnu ideju opravdanu ničim realnim... ::|
Možda jedino ako imaju jaku želju da se Citari prvi raspadnu...

Što se tiče 118, vjerojatno samo mala rošada, znalo se često događati slično i sa 127 ili 130 i 131, nekad ih je više nekad manje samo na drugoj liniji... Citelisa drugdje vozi koliko inače, očito kažu ljudi više i sa Savskog mosta (koliko god je nekima svaka promjena znak da ne valjaju i potpuni raspad prva ideja i veselje, na vašu žalost, naviknite se da nije tako, izlaz im je i dalje konstantno kako i treba biti i u rangu s ostalima u APP :P ).
A taj Resnik, ne kužim zašto stalno mislite da ih 10-15 tamo znači problem, imaju ovlašteno održavanje i dobro je da su tamo a ne kod ZET-a, slično je bilo u Leskovcu za MAN-ove kad ih je bilo po 15 pa su bili savršeno održavani, a jedno vrijeme za Mercedese kod Eurolinea kad ih je bilo dugo preko 20 (s tim da nisu baš dobivali što su trebali).
Sve dok ih je 70-75% na cesti, u čemu je problem?

Robert

Gbr 29 ponovo na liniji 128. Nista neobicno osim da je istome uređena limarija.

STIB

U srijedu popodne je na lin. 108 bio zglobni 152. Je li to uobičajeno? Ujutro nikad nisam vidio zglobnog...
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

tramvajac 92

Nije uopće, ali na 112 zna ponekad ići (popodnevi polazak i jutarnji u 7:50 sa Savskog mosta vozi bus sa ln 112).

32 je danas u 10:20 vozio na 277 za Ivanju Reku, dobro je oriban.

leonardo123

Danas, drugi put u dva tjedna liniju 203 vozi garažni broj 435!

tramvajac 92

Citat: Ivan  u Veljača 12, 2016, 22:35:25
Jer nekima se i jutarnji zglobni 113 čini "pun" pa bih se ja kladio da statistički solo MAN može sve pokupiti i sa zglobnim nije opravdan niti jedan jedini polazak, ok ako sad ima viška zglobnih ali inače ne bi trebalo biti.
Zadnja 2 dana vozi solo Citelis, izgleda da nema viška zglobnih.

Ivan

Hmm, a mislim da ih je i dalje više u prometu nego treba biti. Sada je malo drugačije jer je drugi ili drugačije raspoložen dispečer, ovih dana ima manje zglobnih i na 124 ali recimo više na Savskom mostu i na 120... Sve to skupa može regularno voziti solo.

STIB

33 je još uvijek u APD. Neki dan na 226, jučer na 217.
Jutros 646 na 204!

(via Tapatalk)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

822DoDo

Danas je 32 na 273

Nego, malo memories...na današnji (prijestupni) dan 2012. zglobne kockice su vozile na 225, 261, 263, 273, 274
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.