Setra

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:32:40

Casper

Jeli istina da je nova Setra 5 jeftinija za Hr trziste i to za cca 20000 eura u odnosu za Njemacko trziste!? Tako mi je rekao jedan nas prijevoznik. Jer ako je tako onda svi nabrojani s obzirom da rade sa strancima itekako dobro mogu profitirati jer npr Molnar je sa svojima odvezao sezonu i prodao ih

NP-549

Vjerovatno postoji i razlika u kvaliteti.  Kao i kod malih auta,  nebo i zemlja je razlika u autu za njemačko ili za naše tržište

Dreamwalker

Citat: Casper  u Studeni 13, 2015, 07:52:30
Jeli istina da je nova Setra 5 jeftinija za Hr trziste i to za cca 20000 eura u odnosu za Njemacko trziste!? Tako mi je rekao jedan nas prijevoznik. Jer ako je tako onda svi nabrojani s obzirom da rade sa strancima itekako dobro mogu profitirati jer npr Molnar je sa svojima odvezao sezonu i prodao ih

Jesu Molnarove Setre ostale kod nas ili su prodane u inozemstvo? Onaj tko ih je kupio je napravio itekako dobar posao.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Nalc

Citat: NP-549  u Studeni 13, 2015, 08:18:28
Vjerovatno postoji i razlika u kvaliteti.  Kao i kod malih auta,  nebo i zemlja je razlika u autu za njemačko ili za naše tržište
De me naj! Prosim te! Drugi par cipela je kaj pojedini lešinari rade u svojim salonima!

Samsung S III

s431dt

vjerojatno ce on u salonu dobit rabat sta ih je toliko narucio odjednom, ali mislim da se to nece bas nesto odraziti na kupce... uglavnom to sta sam napisao to je sigurno, dok postoji vjerojatno jos prijevoznika koji su narucili setre
kod mana znam da uzmes cca  +4 komada dobio bi rabat da kucu sazidas
molnarove setre su kod waltera gerbera u prodaji.... mobile.de
istina!!!

lussin

sniff

Što je s modelima UL,DT i NF kod petica?

lussin

UL i DT se proizvode kao serija 4, a NF je zamijenjen sa LE bussines (također serija 4)

netko

Evo zanima me jedan podatak. Da li u HR vozi Setra 4 sa 5 zvjezdica. Pretpostavljam da je mozda nema, ali vjerovatno onda vozi barem koja sa 4 zvjezdice. 

Kakva je situacija sa novim 5icama. Jesu li sve klasika 3 zvjezdice ili je kupljena koja sa 4 ili 5.

Sto se mene tice s obzirom da je Setra kraljica najbolja verzija je ona sa 4 zvjezdice. Idealan razmak između sjedista za totalno uzivanje u voznji (posebno na dugim relacijama i linijama). Neznam kako bi prijevoznici komentirali i onu "mini kuhinju" koja dolazi sa 4. i 5. zvjezdicom. Bespotreban luksuz ili..........
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

netko

Evo jedna o kojoj postoji svega par slika i gotovo niti jedan "članak" na Google-u.

Setra S 418 HDS.

https://www.flickr.com/photos/128465313@N03/15118522043
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

XboX

Mozda bi i postojalo nesto o njoj da je nekad pravljena jer ovo je fotosop

sniff

Od HDS modela nema baš previše koristi;HDH su jednako visoke,a vozač nije bezveze odvojen.

petrinjausrcu

Zanimljiva je cijela galerija. Možda neki modeli i nebi bili toliko loši u stvarnosti

Shole

Nisu HDH i HDS jednako visoki.  HDS ima kud i kamo veće bunkere.

sniff

HDS je kao DT,samo umjesto donjeg kata su bunkeri :P?