Autotrans - fotografije (2)

Autor shef, Kolovoz 23, 2011, 14:13:58

shef

Brojna ekipa na istom zadatku, ali ne svi za istu agenciju  8)

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Boki651

Još kad i znali gdje je to ekipa bila bilo bi super. Nema koristi od slika, ako nema napisane lokacije.

shef

Evo, lokaciju će ti umjesto mene reći 1439
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mate

Boki651

@shef Hvala na informaciji. Svi smo ovdje manje više iz istog razloga. Dakako da je poželjno što više fotki buseva, zato i pregledavam svaku temu ovog foruma, ali još je bolje kad se napiše gdje je fotka snimljena, da se vidi gdje sve pojedini prijevoznici idu. Nešto i sam prepoznam kad nema lokacije, ali je nemoguće sve znati.
Ujedno moj prijedlog tebi i osoblju da uvedete pravilo (u topicima gdje dominiraju fotografije) kod uploada slika da se navede lokacija gdje su autobusi snimljeni, jer ovako kad je po želji, malo tko osjeća potrebu to pisati ili se zaboravi pa se mora nagađati otkuda su fotke.
Realno, meni nema uopće potrebe za pisanjem garažnog broja, kad je isti većinom vidljiv na slici, a većina kolega to stavlja, dok lokaciju zaboravi.

To je npr. kao da se javiš na meteo forum i kažeš da je kod tebe sunčano, a mjesto ne spomeneš.
Ovo je zadnje od mene na temu stavljanja lokacija kod slika. Ako uvažavate savjet OK, ako ne, radite po svome kao i do sada.

---------------------------------------------------------
@mate, Šta ne ide ovaj redovno do Zuricha?

mate

Ide, ide, po tabli je Osijek - Zagreb - Zurich - Basel, on i 1478 su redovni iz Slavonije ka CH

Osoblje

Evo nam rijetke gošće, Setra 1303 u Pučišćima na Braču, sliku dobili na FB. Hvala još jednom!

lukas auto

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

sniff

Danas na AKZ:

sniff

2.dio

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Osoblje