Autotrans - razno

Autor Tomek, Siječanj 13, 2009, 19:53:22

podgora

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

podgora

Jeli svaki autobus ima wifi

leic96

Naravno da nema, pogotovo ovi koji voze na prigradskim linijama (Novi, Krk). Imaju oni na kojima piše, ali i u njima najčešće ne radi jedino vjerovatno u onim koji voze za inozemstvo.

podgora

Jeli ugrađuju u ove stare polovne setre

lussin

Na V.Lošinj-Zagreb su redovno oni sa WI-FI-om, nebitno jesu li iz PJ Cres ili ne

shef

Netko u Autotransu ima smisao za crni humor. Ponovno su zalijepili one idiotsko-degenerične srebrne folije na prvo staklo iza vrata odnosno iza vozača, onako kao na pokojnom 1194. Ovaj put žrtva kretenizma je 1027.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Da nije slučajno bus prešao u Gospić pa isti Jaran to zaljepio ?

Avtomontaža

U nedjelju sam se vozio s 1272 od Rijeke do Šibenika. Bus dobro vuče, iznutra čist, udoban, održavanje na zavidnom nivou sve 5.

5AR

Citat: shef  u Ožujak 09, 2016, 20:02:53
Netko u Autotransu ima smisao za crni humor. Ponovno su zalijepili one idiotsko-degenerične srebrne folije na prvo staklo iza vrata odnosno iza vozača, onako kao na pokojnom 1194. Ovaj put žrtva kretenizma je 1027.
Nekad kad su se autobusi obnavljali u A-S Domžale dobili bi (mislim da je bila mala plava okrugla) naljepnicu sa natpisom A-S Domžale i slika nekakvog autobusa na njoj. Mislim da je ova naljepnica zaštitni znak (logo) obnove u garaži Otočca. Samo ne znam koje staklo preljepe ako nije Setra  S300HD i kamo utroše ratkape?

lussin

Bez ikakvih ratkapa izgleda mrvu bolje nego sa nekim lijevima

lussin

1479 dobio shemu za rukometno EP 2018 u Hrvatskoj

sniff

Taj je čest na Osijek-Zurich?

Matej

sniff

Naljepnice na staklima
GRRRRRRRR >:(

mate

Citat: sniff  u Travanj 04, 2016, 20:57:28
Taj je čest na Osijek-Zurich?

Osijek - Basel, da, on i 1478, ali mislim da sad ne bu isao na tu liniju...

Bome Autotrans lagano preuzeo prijevoz tri najjaca sportska saveza, prvo HNS, pa HKS i sada HRS...