Punjenje linija (3)

Autor shef, Svibanj 19, 2013, 16:51:49

Bocko

Netko ima smisla za prvi april. Stavili đavolji solo 666 na peticu u jutro. Unutra je bilo kao da smo sardine do Bille, valjda nedostaje zglobnih.
Ne znam da li u ovom ne radi validator no bilo mi je crveno (što me čudi) iako sam preko ECC produžio kartu prije par dana i sada mi javlja da nije moguće produžiti više od još jednog mjeseca.

Shole

većini je crveno jer prebacuju sustav

mivano

Je li to 810 prešao u prigrad?

Shole

Još po ljeti kad je 3A prešla pod prigrad

Filemona

danas navečer (oko 22:00) prema Srdočima neki Avtomontažin EL 64x. Vj je bio u krugu i prije toga. bit će da fali zglobnih, kao što je rekao Bocko

Bari

Jučer ujutro 683 izlazi na Sv. Kuzmu prema Bakru, a na zadnjem displayu 14
KREPAT MA NE MOLAT !

mivano

shef

Na jedinici najmanje 2 zglobna i to 719 i 651. Navodno ima nekakvih dječjih manifestacija pa vjerojatno fali solo.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Boki651

Zbog čega više bus ne ide direktno za Kukuljani, jer ga ionako u Dražicama čeka solo bus, a ne Ćaćin mali pa više nema ni neke uštede?

NP-549

Slučajno je veliki bus jer Kapene imaju godišnji tehnički

zvone16

nisam baš u toku pa više ni neznam jel normalno al evo danas 643 na dvojci :)
ZvoneXp

shef

Nije normalno ali danas puno toga nije...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

MB Citaro

nije već par dana, jučer ili prekjučer dosta vožnji na liniji 20/21 vozili plinski

shef

Ima strašno puno posebnih vožnji danas pa vozi sve što može, tim više što je jedan dio vozila van pogona zbog kvarova, a i Kapene su out.
Zato su na jedinici komplet zglobni, bar jedan na 1A, dok je jedan dio Citelisa i Conecta prebačen u prigrad da popuni rupe.

(c)Teutonic

Shole

111 na četvorki,  697 na sedmici,  813 na 18C,  661 za Tribalj od onog što sam danas neuobičajenog uočio