ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

zlepur1

Moran ovo komentirati jer su reakcije poslodavca na ovo više nego smiješne.Pazi rečenicu : "Naš vozač je bio izvan autobusa te je nastupio kao fizička osoba".........Ima toga još al ne bih dalje.
  Dakle vozač autobusa je bio na liniji, imao nezgodu i izišao iz autobusa te napravio još jedan prekrša.ATP prešućuje činjenicu da je vozač bio na liniji i sukladno tome nosio uniformu poduzeća po čemu je i dalje službena osoba.Samo da usporedim, ja radim u Crvenom Križu u Slavonskom Brodu i šetam primjerice u uniformi, dogodi li se bilo kakav incident ja sam i dalje službena osoba, s tom razlikom što ne vozim autobus, i zbog toga ću biti poslan kući , odnosno snositi neke posljedice.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Casper

Ekipa, imam pitanje vezano djelomično za ovog prijevoznika, a malo više općenito za liniju Šibenik - Zagreb - Šibenik. Primjetio sam da ATP ima liniju iz Zagreba za Šibenik svaki dan u 16 sati i koliko sam primjetio linija je solidno popunjena pa me zanima jesu li imali liniju koja jer recimo ujutro polazila iz Šibenika i dolazila u Zagreb oko 10-11 sati pa su se putnici mogli vratiti popodne tj navečer u Šibenik ili takva linija nije kao takva postojala!? Kakva je općenito popunjenost na linijama za Zagreb?

Teutonic

Za popunjenost ne znam,ali postoji linija u 9:20 za Zagreb preko Srime i Vodica,i on je tamo oko 13-14,postoji i sezonska linija preko Zadra i Plitvica kao što vidiš u voznom redu,koja prometuje u 7 ali čini mi se da bi došla u gore možda sat prije ove direktne,ali ne sjećam se takve linije da dolazi u 10-11 u Zagreb,pa putnici koji koriste ovu povratnu kartu polaze rano ujutro u 1:30 za Zagreb i tako dolaze oko 6 ujutro u grad gdje ostaju cijeli dan.Već sam to spominjao ali meni bi bilo bolje da ta linija prometuje oko 3 ujutro,pa da stiže u ZG oko 7 ili 8 sati.

Dreamwalker

Ja mislim da ti je ovako bolje kada dođu oko 6 sati jer ako mora ići na pregled na Rebro ili u bilo koju drugu bolnicu, mogu doći prvi na red. Da dođe kasnije, em bi upali u najgoru jutarnju gužvu, em bi se kod doktora načekali, a i vrijeme polaska je banana.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Teutonic

To da,ali šta je sa mladima koji žele ići u shopping,moraju nekoliko sati čekati...

actros

ja baš ne idem često busom u Zg, al znam da svi moji prijatelji iz Ši preferiraju Samoborček.
A o popunjenosti ti mogu reć ono što vidim u prolazu; van sezone je jako loša, u prosjeku manje od 10 putnika, dok je u sezoni bus skoro uvijek pun. Prošlo ljeto sam par puta vodio prijatelja na samoborčekovu noćnu liniju za Zg, i svaki put bi on jedva našao mjesto za sjest.

Teutonic

Samoborček je preskup osobito kad je većina onoga šta dolazi u Šibenik su šugave stare Setre S3XX koje se usmrde nakon par sati vožnje i unutra je zagušljivo,koliko god mrzio ATP uvijek bi radije njima dao te pare  ;)

Casper

Puno hvala na odgovorima! Malo sam povukao paralelu linija Zagreb-Zadar i Zagreb-Šibenik pa sam došao do zaključka da Zadrani više putuju za Zagreb (bilo da je razlog broj ljudi, cijena prijevoza),a Šibenčani onda vjerojatno gravitiraju Splitu jer im je bliži, drugi razlog ne vidim da po vašim riječima Samoborček baš i ne ide popunjen, a u to sam se i sam uvjerio...

Teutonic

'JE*EM TI MAJKU ČETNIČKU': Vozač ATP-a zaradio kaznenu prijavu zbog prijetnji dječaku!
http://sibenskiportal.rtl.hr/2016/04/19/jeem-ti-majku-cetnicku-vozac-atp-a-zaradio-kaznenu-prijavu-zbog-prijetnji-djecaku/
Pa j***** mater,ovo je sramota šta nakon 20 godina još ima ovih sranja,i to zbog ovih maloumnih kretena koji sramote one poštene ljude u firmi,tu se navode samo inicijali ali nas nekoliko dobro znamo o kome se radi.

Teutonic

Fora je šta je isti ovaj šofer rekao nešto gotovo isto jednom tipu šta ide u školu sa mnom,i to iz istog razloga (pod gotovo isto mislim na to da nije spominjao četnike ni bilokoju drugu paravojsku sa prostora bivše jugoslavije).

strujko

Citat: Teutonic  u Travanj 19, 2016, 15:40:10
'JE*EM TI MAJKU ČETNIČKU': Vozač ATP-a zaradio kaznenu prijavu zbog prijetnji dječaku!
http://sibenskiportal.rtl.hr/2016/04/19/jeem-ti-majku-cetnicku-vozac-atp-a-zaradio-kaznenu-prijavu-zbog-prijetnji-djecaku/
Pa j***** mater,ovo je sramota šta nakon 20 godina još ima ovih sranja,i to zbog ovih maloumnih kretena koji sramote one poštene ljude u firmi,tu se navode samo inicijali ali nas nekoliko dobro znamo o kome se radi.
Ma ljudi, nije ovo ni lijepo ni dobro za čuti da se događa,ali puno je tu raznih piz...ja,djeca kući slušaju svašta,možda mu ćaća radi ,a plaću ne prima ,mater nezaposlena,ovaj šofer isto tako ,radi,a plaćen slabo,vozi non stop,,svako nekog psuje ne što tako misli nego jednostavno pukne ljudima film i onda......svašta se i dogodi i kaže.!
Eto,jedno moje mišljenje.

Teutonic

Nije istina da je slabo plaćen i da vozi non stop,znam točno kakve su plaće-ako voziš non stop plača je ok,ako voziš normalno imaš slabiju plaću,a uz to ovaj vozač je poznat po svojim ispadima i slabim živcima.

strujko

Citat: Teutonic  u Travanj 19, 2016, 20:45:00
Nije istina da je slabo plaćen i da vozi non stop,znam točno kakve su plaće-ako voziš non stop plača je ok,ako voziš normalno imaš slabiju plaću,a uz to ovaj vozač je poznat po svojim ispadima i slabim živcima.
Onda to nije dobro nikako,ipak čovjek između ostalih i djecu vozi,a slabi živci i bus,mislim da to nije dobra kombinacija. ???

lussin

To nije nikakvo opravdanje