ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

strujko

Dreamwalker

Ne opravdavam vozača, ali siguran sam da ne bi ništa bilo da se dotični putnik vozio u autobusu onako kako se to inače ljudi voze. Zna se čemu služi sjedalica, zna se čemu služi naslon, a gdje je u autobusu mjesto nogama. Da je vozač krivo reagirao, to stoji, i za riječnik nema apsolutno nikakvog opravdanja, ali bome nije ni ovaj putnik svetac. Dapače, kad bi mu se za takvo ponašanje oduzela pokazna karta (ili kako je to već u Šibeniku uređeno) te vratila tek onda kad bi platio kemijsko čišćenje busa, do ovakvih situacija ne bi dolazilo.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Shole

Najjači mi komentar kako je 14-godišnjak dizao noge na naslon,  a kad ga je baja zvao da dođe naprijed onda se rasplakao.  Ja bi u zemlju propao od srama sam da sam ja taj koji je noge dignuo.

podgora

Nek moli boga da je bilo dite od 14 godina da je bija neki od 17 18 popija bi šaku u glavu

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

sniff

Koji  bus123 je bio u pitanju :)evil?

Teutonic

Ovaj vozač duži MAN UL 364 R12 (Lions Regio) ŠI-283 DO,pa vjerojatno o njemu.

zlepur1

Upravo sam na stranicama hzz-a pronaša oglas za 4 konduktera.Izgleda da je vrag odnija šalu i da  se vozačima po ugledu na Puntamiku i APP na kračim relacijama (Zadar_Split i još nekim) želi oduzeti naplata karata. Ili je fora u manjku vozača pa će na linije slati po jednog sa kondukterom.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

peron24

Aabenra SI-684-CS sa reklamom Jadranske banke dobila nove tablice SI-213-GC.
A za ove linije za Split u pitanju je ovo drugo, jer jeftinije je na kratku medjugradsku liniju poslati jednog sofera plus konduktera nego dvojicu. Na dugim linijama to ionako nije izvedivo.

Teutonic

Više puta kad sam ja iša na Riječki bus (iz Dubrovnika) bija bi samo vozač (ove godine) dok bi u prijašnjim uvik bilo konduktera,da traže se kondukteri,to sam vidija posebno kad san vidija da je jedan mehaničar iz atp-a promoviran u konduktera  ;D .
Šta se tiće izmjene registracija abenre za to se već zna tjednima i ja sam informirao moderatora  ;)

Teutonic

Citat:Čazmatrans napokon preuzima Autotransport: Kažu da neće biti otkaza!
I dalje želimo preuzeti šibenski Autotransport iako je sve skupa predugo trajalo, potvrdio je za ŠibenikIN direktor 'Čazmatransa' Dragan Marinović. Marinović je potvrdio i da ne planiraju otkaze radnicima kojih je oko 160. Stečajni plan za ATP trebala bi prihvatiti Skupština vjerovnika na ročištu krajem svibnja, rekla je stečajna upraviteljica te tvrtke Marica Nekić.
Cijeli članak:
http://www.sibenik.in/sibenik/cazmatrans-napokon-preuzima-autotransport-a-iz-uprave-porucuju-da-nece-biti-otkaza!/58624.html

zlepur1

Neće naravno kad ionako ima manjka vozača i ne mogu pokrit sve linije po zakonu.Ali i napisa sam u prijašnjem postu Čazma vozi Ljubljanu i Trst sa svojim vozačima i busevima.Naravno njihovi vozači spavaju u ŠI.Čazma planira uvesti dodatne prigradske, gradske i međužupanijske linije iz Ši, s tim da bi sjedište ČZT Dalmacija bilo pribačeno iz Benkovca u Šibenik.

regis filius

Citat: zlepur1  u Travanj 27, 2016, 23:44:09
Neće naravno kad ionako ima manjka vozača i ne mogu pokrit sve linije po zakonu.Ali i napisa sam u prijašnjem postu Čazma vozi Ljubljanu i Trst sa svojim vozačima i busevima.Naravno njihovi vozači spavaju u ŠI.Čazma planira uvesti dodatne prigradske, gradske i međužupanijske linije iz Ši, s tim da bi sjedište ČZT Dalmacija bilo pribačeno iz Benkovca u Šibenik.

nebi  klinac

zlepur1

Znači sjedište ostaje u Benkovcu ili Atp ide pod ČZT Novu?

TAM

MAN Lions Regio dobio nove tablice
ŠI 700-EL --> ZG 7630-FU
Dani ponosa i slave!

zlepur1

Kako sam i najavija u prijašnjim postovima ipak se za razliku od prošlogodišnjeg voznog reda  planira novi sa dosta pojačanim linijama prema turističkim odredištima.Živi bili pa vidili.