Tipovi autobusa na linijama 2016. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor leonardo123, Siječanj 05, 2016, 15:27:33

MAN truck bus

Al na 107 je svaki dan citaro G II
Polazak 7:15 sa žitnjaka. bus123 byeg
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Danas na lin 277 g. br. 26. Nema putnika ni za CC a kamoli za solo >:D
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

822DoDo

Bio je CC nekih mjesec dana al izgleda da su odustali od toga kad opet stalno vozi Conecto...
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

smogovci.bbb2

Danas na lin. 231 g. br. 135 (poslikano iz auta u vožnji)

marin

Gbr. 148 danas bio na 176 i imao je problema s getribom, cukao je pa ga je vozač vozio na vrhu gasa. I mislio sam da će bit dječjih bolesti kad je stajao skoro 2 godine, ništa čudno. Al je fenomenalno sređen unutra i izvana. Prošli tjedan je još bio viđen na probnoj vožnji u Samoboru, e sad je li getriba za**bala stvar danas, to ne znam jer pretpostavljam da ga nebi dali u promet.

MAN truck bus

Gbr.137 na 107 polazak 7.15

Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Shole

Može bit da je samo do kabela mjenjača, ili do  "centraline",  nemora značit da je cijela getriba u banani,  možda je samo do elektronike.  To se lako provjeri,  skineš s nekog ispravnog za probnu vožnju i pratiš da li se isto ponaša ili je došlo do promjene.

MAN19464

tramvajac 92

Obadva vozna reda na 124 busevi sa stepenicama?  russian_roulette

Sramota.

smogovci.bbb2

Tomek

Citat: tramvajac 92  u Travanj 26, 2016, 18:07:17
Obadva vozna reda na 124 busevi sa stepenicama?  russian_roulette

Sramota.

I danas je bio gbr 69, al ne znam koji je drugi bus.

hrvoje.skoc

Da pored toliko prigradskih linija sa Savskog mosta oni ih guraju na gradske linije, nije mi jasno...
Nadam se da ce ih cim prije prebaciti u APVG za koji su zapravo idealni...

Ivan

Kakvo glupiranje, strašno. Za jednog dispečera 124 treba svaki dan zglobnjake, za drugog prigradski namješten solo s 2 vrata i s 40 sjedala i nešto malo stajanja, razlika između ta dva koncepta je otprilike 2:1 u ukupnom broju putnika koje voze. ::|  ::|

Naravno, 124 po svim parametrima treba redovno gradski solo s 30-ak sjedala i po mogućnosti 3 vrata, ali ZET je bez glave i repa kao i obično pa je kaos na 124 i jedna od manjih gluposti koje možemo vidjeti.

hrvoje.skoc

Ivan je pogodio u srž problema jer se ide od jedne krajnosti sa zglobnjacima pa do druge sa SL283...
Nije mi jasno da toliko dispečeri mogu šarati kao da svatko vodi svoju politiku, jasno mi je da postoje više sile i sl ali ovo je bez ikakvog smisla i reda...

822DoDo

Danas na 274 krepao City, zamijenio ga gbr 26
Na 263 iz garaze u 12:15 bio skolski gbr 620 pa su ga sljedeci krug zamijenili sa 332
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.