Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

marin

Citat: Dreamwalker  u Travanj 17, 2016, 18:51:07
Dečki dragi, prvi april vam je odavno prošao. Već i ptice na grani znaju da se Citari II G ne kvare.  kava

Btw. sad će doć Marin s Citelisima u kvaru (bar 3 komada) da malo poravna statistiku  thumbs
Gbr. 759 koji je danas vozio na 125 stajao je s natpisom autobus u kvaru na sredini Črnomerca i ispred njega servisni kombi je nešto radio.
A nego za kaj je nego za pisanje kvarova?  :)
Čak mi se i nije dalo ovo pisat, al ajde reko čovjek želi čut možda.
Gbr. 189 danas na 176

Dreamwalker

Citaro 668 večeras oko 22:20 viđen na Gornjem Bukovcu sa 4 žmige, bez prednje maske i s otvorenim poklopcem motora stoji nasred ceste i otraga je bio Crafter. Sva svijetla su bila pogašena.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Ivan

Jučer g.b.200 oko 15 h šlepan preko Ljubljanske u Podsused.

Dreamwalker

Što će on u Podsusedu?

Majstor

Bio na popravku pa ga pokvarili  thumbs
Samo mi sudite pošteno !

MAN19464

Gb.110 jučer u kvaru na liniji 310. Veliki problem je zamjeniti bus jel zbog velikog nedostatka vozača nema pričuve, pa se kemija naveliko!
Pavg ima 2 vozača iz podsuseda na posudbi, kako bi se nekako pokrile službe, ZGH je stavio zabranu zapošljavanja i među vozačima vlada kroničan umor, a takva je situacija na tramvaju!
Uskoro sljede redukcije zbog manjka vozača,ova situacija je jako loša!

Dreamwalker

Citat: Majstor  u Travanj 23, 2016, 09:49:01
Bio na popravku pa ga pokvarili  thumbs

Čekaj malo, pa to je Dubravin bus, kakve sad veze taj bus ima s APP?

C2

Gbr 179 je jučer imao kvar oko 19:30 u Podsusedu u smjeru Bistre.

MAN truck bus

Gbr 520 krepo na 222/1 stoji na žitnjaku sa natpisom "AUTOBUS U KVARU"
+ gbr. 506 na Čavićevoj sa natpisom " AUTOBUS U KVARU" ovo nije kocka day :(

Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

MAN19464

Gb 881 jučer u kvaru linija 311 stao u Peršinovcu,čekao dizalicu!

Portos

188 iz Zaprešića oko 15:30 odšlepala dizalica.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

221

Ajde da sam i to vidio, skoro cijela stranica a u kvaru samo MAN i Mercedes. Gdje si Marine?  ;D ;D

Ivan

Zapravo prije će biti dvije stranice i ja vidim jako malo MAN-a (i to samo najstariji primjerci). :P

:( Imam dojam da ni flota Citara ne može biti sama po sebi u takvom stanju i da se nešto događa s održavanjem, ali ne bi bilo ni veliko iznenađenje da se dodatno razočaram u autobuse koji se nikad nisu pokazali kvalitetnima, ni kod nas ni drugdje.

marin

Pa Citelis se ne kvari. On cuka, nabija, lupa, trokira, ali ide i dalje. Tako loš MAN i Mercedes ne mogu biti, to priznajem (ili tako dobar, kako hoćete). A i kako je netko rekao, Citari se (ne)održavaju u APP za manje stvari u i ARZ za "veće", dok Kitelis ima cijelo svoje parkiralište i više radnika, za manji broj autobusa nego svi MAN-ovi i Mercedesi zajedno. Btw, jesu li Citelisi u vlasništvu ZET-a ili?

Spiker

Koliko se sjećam,  da, jesu. Zet je otkupio i Citelise ali uz njih i ugovor o održavanju sa tvrtkom Autobus.