MAN

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:33:13

netko

Dali zna tko kakva je situacija sa Classic-ima? Dali se još proizvode i ako jesu kakva je situacija sa motorima?
Jel se napredovalo šta od Euro 3 motora?
Na internetu postoju tek slike autobusa, ali podataka ima jako malo(barem ja nisam mogao ništa konkretno pronaći)?

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Shole

Ne proizvode se već duže vrijeme.  Velika je rupa u ponudi bila dok nije predstavljen Lion's Intercity.   Između Lion's Citya Ü i Regia nije bilo ničeg. Sad je ta greška ispravljena novim modelom

netko

Citat: Shole  u Prosinac 20, 2015, 20:19:25
Ne proizvode se već duže vrijeme.  Velika je rupa u ponudi bila dok nije predstavljen Lion's Intercity.   Između Lion's Citya Ü i Regia nije bilo ničeg. Sad je ta greška ispravljena novim modelom
Znači da je Promet ST zadnji nabavio nove Classic-e.??
U i SG model mi se nisu baš svidjeli, ali zato jest SL. Unatoč Euro 3 normi, D0836 je imao odličnu potrošnju goriva. Autobusi su dosta robusni i izdržljivi tako da ih možeš slobodno peglat bez milosti.
Mislim da se moglo puno naprijed, a ne stat, jer bi prodaja bila vrlo dobra u istočnim zemljama.
(Kako se moglo 2008 uvesti autobus sa Euro 3, ako je već te godine došla na snagu Euro 5 norma).
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Paško

Prometovi Classici Ü su došli godinu dana stari, ali među najmlađima su, a od SL 283 novije od Prometa ima samo Panturist iz (2009. godište)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

man323

Lion's City Ü Euro 6

man323

MAN Truck&Bus će do kraja ove godine preseliti proizvodnju Lion's Citya iz Poznana u Starachowice. CEO Anders Nielsen je izjavio da MAN ima velike proizvodne kapacitete, dok je potražnja za tim tipom autobusa mala .
Također će se i proizvodnja šasija preseliti, zajedno sa proizvodnjom Lion's Citya u Starachowice.

Ovo je drugi put da MAN seli proizvodnju gradskih autobusa (niskopodnih). Iz početka su se proizvodili u Salzgitteru ( Prometovi troosovinci su među zadnjima iz te tvornice) sve do 2009., kada MAN seli kompletnu proizvodnju u Poznan i Starahowice. U Starahowicama su bile rađene rešetke karoserija, i šasije da bi kasnije te iste išle na završnu montažu u Poznan.

man323

MAN
MAN A76 od Lufthanse Leos na frankfurtskom aerodromu. Ovaj bus služi za prijevoz kabinskog osoblja (Crew). Naprid se nalaze ka neke stalaže za kofere i opremu kabinskog osoblja, a straga, na povišenom dijelu su sidala:

Putnički prostor (slika sa HeavyCherry)

shef

Proba/zamjenski u Rijeci
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

juricast

Kakav vam je ovaj man meni je odlican i iznutra i izvana

gospardbk

Pozdrav iz zracne luke Munchen
"I noga u guzicu je korak naprijed" - Mao Tse-tung

* Izreka nije u vezi sa gore objavljenim sadržajem/postom

gospardbk

"I noga u guzicu je korak naprijed" - Mao Tse-tung

* Izreka nije u vezi sa gore objavljenim sadržajem/postom

AH Bus

shef

Belgijske tablice?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Nalc

Kaj nije bila nedavno vijest na face-u da su Irisbusi u pitanju?

Tipkam dok vozim.....

lussin

Znam da Poljska ima Irisbus Magelysa, možda su uzimali više marki