Čazmatrans – novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:50:47

sniff

o-0
Dosta slavonci odlaze i u Irsku...
E da,još nešto,koji je najstariji Čazmin katni  bus123 ? Kažu da je vozio na Bjelovar-Zagreb. ;)

lovac27

Bijela setra sa oba jednokrilna vrata u pj petrinja.neki dan na liniji zagreb topusko

mate

Jos jedan Neoplan Cityliner N1216, stigao u VP ČZM Nove ;)

sniff

Citat: Marek  u Lipanj 12, 2016, 23:25:23
Ništa čudno, 024 je već par godina ustaljen na večernjoj liniji iz Bjelovara za Zagreb u 18:25 s povratkom u 20:30. ;)

Jučer se moj tata vozio iz Žabna u Zg sa 024.Kaže da je bus unutra pomalo u "raspadnom stanju",te da je sve dosta rasklimano,ali sjedišta nisu loša.
Inače,ovaj iz Zeline u Zg nije bio 024,nego neki visoki TAM koji je izvana u raspadnom stanju!!  ???

I jednog i drugog bi mogli rashodovat glavauzid

shef

Da li je još netko gledao večerašnji Dnevnik Nove Tv? Magelys od Čazmatransa??? I otkad oni voze košarkašku repku?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mate

Magelys je po svemu sudeci novost u VP (jucer mi je javljeno za njega da je viđen na AKZ), neki dan je u Ulmu preuzeta jos jedna nova Setra petica, te je uzeta jos jedna S415 GT-HD

Dreamwalker

Ja sam u petak u Heinzlovoj ispred MUPa vidio parkiranu novu peticu bez naljepnica i s njemačkim zoll tablicama. Jel bi to moglo biti njihovo ili ju je još netko kupio?

Magelys je novi ili polovni?
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

mate

Moguce je da je to ta, il je njihova, il je jos jedna Setra koja je stigla u novu firmu Profabus (buduci su istog dana preuzete u Ulmu), a sto se tice Magelysa, trenutno nemam vise informacija, samo mi je javljeno da je stigao...

Dreamwalker

Onda je Profina. Sumnjam da će Čazmatrans svoju registrirati u Zagrebu.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Marek

Citat: mate  u Lipanj 19, 2016, 21:04:41
...neki dan je u Ulmu preuzeta jos jedna nova Setra petica, te je uzeta jos jedna S415 GT-HD

Upravo viđena u Bjelovaru, 515HD, rege BJ-755-GJ.

mate

Sto se tice Magelysa, zasad samo ovako, smjesten je u RJ Zagreb, trenutno je u Istri na vanrednoj voznji

hochdecker

gbr 891 - Setra S315H - reg. DA 487-ED

sniff

A najnovija (4.Petica) je 912ica!
btw-malo lošija slika,možda je to ta nova 415 GT-HD ???
BJ-900-GH

lussin

Citat: shef  u Lipanj 19, 2016, 20:20:17
Da li je još netko gledao večerašnji Dnevnik Nove Tv? Magelys od Čazmatransa??? I otkad oni voze košarkašku repku?
Čazma ih je dovela i iz Torina

mate

U ČZM stigla jedna velika (doslovno) prinova - Neoplan Skyliner, 2013.godiste, trenutno se nalazi na zavrsnom sređivanju