Autotrans - fotografije (2)

Autor shef, Kolovoz 23, 2011, 14:13:58

lussin

Mislim da je ipak 1264, a ne 1269. Koliko vidim tablice su RI-589-OJ ;)

5AR

Hvala na ispravku, Tabla Zagreb - Rijeka a on u Jadranovu.

Osoblje

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

XDonald

Trieste - Dubrovnik :

mate

1473 veceras oko 19.30 na ulasku u HR

Tomek

Jučer išao Zagreb-Karlovac-Rijeka-Labin-Pula-Rovinj sa MAN Lion's Coachem gbr 1399 ex F-Tours Split, bus ok, solidno udoban(sjedala bi mogla biti i udobnija), ima wifi, evo malo fotki:
Karlovac

Zadnja desna ratkapa odaje da je bila nekad plave boje -- vrlo vjerojatno ex ZET Zagreb MAN NG 313(11 komada 2004. stiglo i vrlo brzo su im ratkape u garaži pokradene te završile na 'crnom tržištu' tj preprodane diljem Hrvatske).. Kako je ova jedna završila ovdje tko zna..

Rijeka

Malo na busu ima i hrđe

Unutrašnjost vrlo ugodna

Labin

Pula

Rovinj -- ispred stoji Setra gbr 1299 i Marbus gbr 1365

Tomek

U Rijeci jučer:
1298

1438 za Krk -- čekao bus Zagreb-Rovinj te kao veza Krk poslužio dalje (1/3 busa za Rovinj je presjedala u Rijeci)

Labin jučer:
1113 vozila Labin - Rabac i stvarno joj treba obnova

Zadnji kraj je koma

983 vjerojatno broji svoje zadnje dane jer ne izgleda dobro, pogotovo stakla

Tomek

I onda šok, budući da Autotrans pratim samo ovdje u Zagrebu uvijek si mislim kako imaju odlično održavane autobuse, bilo stari ili novi, al to na što liči 1045 mi izgleda kao Čazmatrans iz svojih najgorih dana (otprije 10-ak godina)

1389

1166

1248 i 1454

Tomek

Autotrans po Istri vozi mnogo lokalnih linija, jedna od njih kojom sam se danas vozio je Rovinj-Amarin-Rovinj, bus otprilike vozi 15min u jednom smjeru te obično vozi neki lokalni autobus, al eto nekad upadnu i ovakve mrcine (fotka od prije cca tjedan dana)
1472 -- MB Tourismo II

Danas je pak bio puno prikladniji bus na toj liniji, no čak je i on previše, jedan gradski niskopodni midi bi bio idealan
1327 - Setra S315UL

Unutrašnjost ne skriva godine, ali je ok

Rovinj - kolodvor
1329 na Rovinj - Polari (kasnije viđena u Pazinu) -- kao što vidite shema je druge nijanse narančasta nego na 1327  ::|

1365 na Pazin - Rovinj - ne znam šta je sa tablama

1494 na Pula -Bale - Rovinj

Rovinj - kolodvor

Tomek

I onda stiže moja pila na liniji Rovinj-Pula-Pazin-Cerovlje(malo mjesto kraj Pazina kroz koje smo samo prošli bez stajanja) -- Cerovlje-Zagreb
Prva i jedina Setra S317GT-HD u voznom parku Autotransa iz Cresa, gbr 1497

Bus nema wifi, jako je čist i djeluje jako uščuvano(tek nedavno i uvežen izvana), udobnost je cca kao i kod 1399 Lion's Coacha/3, trebalo bi jedino malo sjedala učvrstiti jer se jako tresu kad nitko ne sjedi na njima

Zanimljivo bus je registriran i na 30 stajaćih mjesta

U društvu s unukom

Tomek

Pazin:
1137 koji je vidio i bolje dane, isto u dosta lošem stanju

Još su na kolodvoru bili 1451, jedan MAN Comfort, jedan MAN Classic i jedan Marbus B3TH

U Zagrebu još ulovljena ova S315GTHD na liniji Rab-Senj-Zagreb
1114

Sve pohvale vozačkim posadama koje su me vozile, stvarno je sve bilo profesionalno na visokoj razini!

shef

Citat: Tomek  u Lipanj 20, 2016, 23:25:55
I onda šok, budući da Autotrans pratim samo ovdje u Zagrebu uvijek si mislim kako imaju odlično održavane autobuse, bilo stari ili novi, al to na što liči 1045 mi izgleda kao Čazmatrans iz svojih najgorih dana (otprije 10-ak godina)

Mislim da on od kraje škole više ni ne vozi a i stalno je parkiran na istom mjestu. Znao sam ga viđati u Tomićima (to je na cesti od Pićna prema Žminju) ali isključivo na školskom prijevozu. Lokale po Labinštini prilično sigurno ne vozi, a dalje od toga teško da može.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Jesmo li mi imali negdje ovu 1511?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

5AR