Modeli Hrvatskih tvrtki u H0 - prerade

Autor zlikowszky, Studeni 29, 2007, 23:09:22

pomorac

Pa i jedna preradena Setra u  Transu...

zlikowszky

Za slijedeću preradu ATR setre.....zelene trake podebljaj i spusti malo niže. Najtamnija zelena bi trebala jednim dijelom "ulaziti" u otvor stražnjeg blatobrana. prije izrade decala uvijek se moraš naoružati fotografijama pravog busa da vidiš točne pozicije pojedinijh  grafika.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

pomorac

Ovo je 315 HDH i trans ju ni nema u voznom parku, bila je predvidjena za promet makarska ili Touring ali eto zavrsilo je ovako...zelena crta ne ulazima svima u blatobran ali istina tu je ispalo malo previsoko...bit ce popravak uskoro. ;)

Sule

Svaka cast na prerađenim maketama izgledaju veoma detaljno i kvalitetno napravljene svaka cast ;)
Zanima me primate li naruđbe? I gdje se mogu nabavit makete busa?

MAN truck bus

Citat: Sule  u Lipanj 29, 2016, 18:16:20
Svaka cast na prerađenim maketama izgledaju veoma detaljno i kvalitetno napravljene svaka cast ;)
Zanima me primate li naruđbe? I gdje se mogu nabavit makete busa?
Mene isto zanima gdje ih nabavljate? ;) byeg
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

pomorac

ja sam tek nedavno poceo, ali vidim ekipa tu radi godinama... pomalo cu napravit sve nase prijevoznike i sve sheme. autobuse kupujem na ebay.de pa onda slijedi farbanje, naljepnice itd...

zlikowszky

I ja sam pomalo radio prošlih mjeseci, pa da pokažem novosti u mojoj garaži.
Volite 80-te? Evo jedan flashback.
MB O303 Izletnik Celje

Setra S315 HD Promet Makarska

zlikowszky

MB Integro; APP Požega

Ne smijem zaboraviti ni "svog" prijevoznika. Neoplan Cityliner Platinum Edition, Presečki Krapina

Martinčić??? Imam!

Komada 2

I za kraj jedan Vincek. Neoplan Starliner II

Sule

pomorac

zlikowskzy  thumbs  pivkan ....predobro, super motivacija za dalje....

zlikowszky