Linije - razno 2016.

Autor smogovci.bbb2, Siječanj 26, 2016, 14:50:38

Westin

Citat: MAN truck bus  u Srpanj 13, 2016, 11:20:08
Zanima me po gradu ja često srećem npr "Line 7  EUG 2016" unutra su uvijek dva vozača i voze MAN Lion's City. Jesu to linije za univerzijadu? byeg

Da linija za univerzijadu. Linija 7 je SD Stjepan Radić- Dvorana Peščenica

MAN truck bus

Može li netko nabavit kompletni popis linija?
Nabavio!
http://eug2016.com/shuttles-bus-schedule/
Tu je i raspored polazaka. byeg bus123
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

tramvajac 92

Citat: Ivan  u Srpanj 14, 2016, 11:09:54
Pa stvarno je kriminalno koliko su neodgovorni, zašto onda maknut liniju 275 koja ima bar malo više putnika (i to se broji na prste jedne ruke)? Trebalo je obje ukinuti, ali i da 283 vozi, čemu cijeli božji dan toliki troškovi za vozače koji još ne mogu dobiti godišnje odmore dok se proračun i radna snaga raspadaju, a ovu glupost od 5 minuta bez apsolutno ikakvih problema mogu povremeno odvesti autobusi s 277 ili 278 koji isto stoje više nego voze?
Meni se ovakvo stanje čini ok, iako su neki polasci malo na knap, ali nakon toga ide 20ak min pauze pa i nije strašno po meni.

smogovci.bbb2

Radovi mijenjaju trasu linije 231

Zbog  izgradnje kružnog toka koja uvjetuje zabranu prometa raskrižjem Ulice Platana i Aleje Javora, od petka, 15. srpnja, od 12 sati, autobusna linija 231 (Borongaj - Dubec) prometovat će izmijenjenom trasom.

Iz smjera Borongaja, autobus ne prometuje Ulicom Platana i Alejom Javora već nastavlja vožnju Ulicom kneza Branimira do terminala Dubec. Stajališta Ulica Platana i Aleja Javora bit će izvan funkcije, a stajalište iz Južne ulice premješta se u Ulicu kneza Branimira.

Završetak radova očekuje se u srijedu, 20. srpnja, do 5 sati.

Izvor: http://www.zet.hr/default.aspx?id=9079
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

Linija 131 prometuje izmijenjenom trasom u smjeru Črnomerca

Zbog izgradnje magistralnog cjevovoda i privremene regulacije prometa u zoni raskrižja Aleje Bologne i Ulice Prigornice, od ponedjeljka, 18. srpnja, od 9 sati, do očekivanog završetka radova u utorak, 16. kolovoza, u 20 sati, autobusna linija 131 (Črnomerec - Bizek) prometovat će djelomično izmijenjenom trasom u smjeru Črnomerca.
Iz Bizeka, autobusi će prometovati uobičajenom trasom do raskrižja Ulice Prigornica i Aleje Bologna, nastaviti desno Alejom Bologne i Podsusedskom alejom, skrenuti lijevo na privoz Aleji Bologne te opet lijevo na Aleju Bologne kojom nastavljaju prometovati uobičajenom trasom do Črnomerca.
Pri povratku s Črnomerca, autobusi prometuju uobičajenom trasom.
Izvor: http://www.zet.hr/default.aspx?id=9080

smogovci.bbb2

Radovi na Britanskom trgu uz izmjene na autobusnim linijama

Zbog asfaltiranja istočnog dijela Britanskog trga, od ponedjeljka, 18. srpnja, od 6 sati, početno-krajnja stajališta autobusnih linija terminala Britanski trg premještaju se u Ulicu Radnički dol. Autobusi će polaziti iz Ulice Radnički dol, skrenuti u Ulicu Ivana Kukuljevića Sakcinskog pri prvom lijevom skretanju te ovisno o svojim uobičajenim trasama nastaviti prometovati Ulicom Vladimira Nazora ili Ulicom Pantovačka.
Zbog druge faze radova, koja započinje u nedjelju, 24. srpnja, u 7 sati, a završetak se očekuje u ponedjeljak, 25. srpnja, u 4 sata, za sav se promet zatvara prilaz Britanskom trgu iz Ulice Vladimira nazora. Za vrijeme druge faze radova, autobusne linije 102 (Britanski trg - Mihaljevac) i 105 (Britanski trg - Kaptol) prometovat će skraćeno do Zamenhoffove ulice, gdje će biti uspostavljeno početno-krajnje stajalište.
Autobusne linije 101 (Britanski trg - Gornje Prekrižje) i 138 (Britanski trg - Zelengaj - Britanski trg) koristit će početno-krajnje stajalište u Ulici Radnički dol, a autobusna linija 103 (Britanski trg - Kraljevec) neće prometovati.
Izvor: http://www.zet.hr/default.aspx?id=9082

smogovci.bbb2

Radovi na Heinzelovoj skreću linije 216, 217, 237 i 276

Zbog uređenja zapadnog kolnika Heinzelove ulice te zabrane prometa na dijelu od Ulice grada Vukovara do zone petlje koja vodi na Slavonsku aveniju, od srijede, 20. srpnja, od 7 sati,do očekivanog završetka radova u ponedjeljak, 25. srpnja, do 4 sata, autobusne linije 216 (Kvaternikov trg - Ivanja Reka), 217 (Kvaternikov trg - Struge - Petruševečko naselje), 237 (Kvaternikov trg - Kozari putevi) i 276 (Kvaternikov trg - Ivanja Reka - Dumovec) prometovat će izmijenjenom trasom.
Sa terminala Kvaternikov trg, autobusi prometuju Heinzelovom ulicom te skreću desno u Ulicu grada Vukovara, zatim lijevo na Aveniju Marina Držića te se preko petlje uključuju na Slavonsku aveniju otkuda nastavljaju prometovati uobičajenim trasama. U povratku autobusi prometuju redovnim trasama.
Stajalište Heinzelova premješta se na sjeverni dio raskrižja Heinzelove ulice i Ulice grada Vukovara, a u zoni raskrižja Heinzelove ulice i Slavonske avenije, autobusne linije koriste postojeća stajališta.
Izvor: http://www.zet.hr/default.aspx?id=9083

smogovci.bbb2

Nastavljaju se radovi na trasi autobusnih linija 111, 112, 132, 164 i 165

* Radovi na Karlovačkoj cesti, čiji se završetak očekivao u petak, 15. srpnja, nastavljaju se do daljnjega.
Izvor: http://www.zet.hr/default.aspx?id=8010

marin

Ko tu koga? Danas se vraćam doma i čekam 112 na privremenom stajalištu na uključivanju na obilaznicu prema Areni da bi mi došao čovjek i rekao da je Karlovačka otvorena. Da ga nije bilo, tko zna kolko bi čekao, a ujutro bilo još obilazno pa me zato začudilo. Uglavnom, 111 i 164 sam vidio na Karlovačkoj, a bio sam u 112. Onda wtf?

smogovci.bbb2

A kaj ti je tu čudno. Pa to je ZET. Evo fotka sa terminala u Sesvetama. Nigdje obavijesti da linija 275 ne prometuje (uredno istaknut VR na početnom stajalištu autobusa kao da linija prometuje). Nek putnici čekaju do 9. mjeseca.

Westin

Citat: marin  u Srpanj 18, 2016, 23:01:47
Ko tu koga? Danas se vraćam doma i čekam 112 na privremenom stajalištu na uključivanju na obilaznicu prema Areni da bi mi došao čovjek i rekao da je Karlovačka otvorena. Da ga nije bilo, tko zna kolko bi čekao, a ujutro bilo još obilazno pa me zato začudilo. Uglavnom, 111 i 164 sam vidio na Karlovačkoj, a bio sam u 112. Onda wtf?

Da li je na kraju otvorena ili nije Karlovačka ? Pošto linija 195 za Blato vozi .

smogovci.bbb2

Na www.zet.hr obavijest o radovima na Karlovačkoj je danas uklonjena. A koliko je to mjerodavno  buljo
Izvor: http://www.zet.hr/?id=270

Plavac

Danas mi je vozač  bus123 rekao da još nisu nikome rekli u zetu za Heinzlovu.A OD sutra radovi.
Moj Zagreb je lep i ostal BU.

travel0101

Karlovačka je otvorena za promet.

MAN truck bus

@Plavac na ZETu je obavijest tako da svi znaju!
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.