RJ Trogir

Autor maky, Studeni 20, 2007, 23:48:18

netko

G.b.127 se vratio,a g.b.133 odavno nema.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

netko

U Trogir su došli g.b.100 i g.b.104.Neznam zašto,mislim da je u pitanju Irisbus jer danas je  Conecto vozio liniju za Okruk,a što bi drugo moglo bit neznam.

netko

I dalje mi nije jasno zašto Isuzu jako malo vozi. ???

netko

Možda jedan od posljednjih puta na 37-mi.

markost

Ma di posljednji, tek je počea vozit. Vidim ga danas pun puncat ,ali ne staje.   ;D

netko

Citat: markost  u Rujan 10, 2008, 18:34:46
Ma di posljednji, tek je počea vozit. Vidim ga danas pun puncat ,ali ne staje.   ;D
Si siguran?Kaže Maky da ih žele maksimalno iskoristit do Svjetkog prvenstva jer su se mislili oko registracije.Mislim da su sada riječi postale istina.Gdje je god moguće staviti ih da voze i nakon 4 mjeseca ???......

markost

E nije valjalo kad nisu vozili ,a sad ne valja kad voze. Pa šta bi ti tija?  :D

netko

Citat: markost  u Rujan 11, 2008, 18:04:13
E nije valjalo kad nisu vozili ,a sad ne valja kad voze. Pa šta bi ti tija?  :D
Nemam ja ništa protiv njih,volio bih da ostanu još duuuugo među nama.Pogotovo one tri piturane.Draže su mi od svih o305g,pa čak i Citara. ;) :D

maky

Danas sam se dobro nasmijao  tražeći jedan vozni red po Prometovoj stranici koji mi je trebao...
Pod RJ Trogir je za liniju 43 pisalo jedno od najoriginalnijih opravdanja ikad viđenih:

LINIJA 43 ZA TOPLI BOK MAVARČICA PROMETUJE MALIM AUTOBUSOM , UKOLIKO JE MALI AUTOBUS U DEFEKTU ILI REDOVNOM SERVISU LINIJA NEMOŽE PROMETOVATI.

::|  :D

Nevjerojatno! Ajde, još nekako bi i mogao razumjet da imaju samo Irisbusa, pa hajde, ako se pokvari, dogodilo se, neće svaki dan, premda im je i onda dužnost organizirati kakav prijevoz, a ne putnike ostaviti na cjedilu. Ali oni imaju i Isuzua ljudi moji! 2 autobusa nikako ne mogu, tj. NE SMIJU biti istovremeno u kvaru. Ah, dobre šale nikad dosta...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

tamlover

Jao jao, sramotno za jednu tako veliku firmu.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

maky

Legenda g.b. 127 je još uvijek u pogonu:

a ovaj g.b. 152 se već ugnjezdio na ovom mjestu koliko stoji parkiran...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Listopad 07, 2008, 23:45:20
Legenda g.b. 127 je još uvijek u pogonu:
http://i38.tinypic.com/hwd6zc.jpg
a ovaj g.b. 152 se već ugnjezdio na ovom mjestu koliko stoji parkiran...
http://i33.tinypic.com/mim3qc.jpg
Legenda je u pogonu tako-tako,MAN odmah izduši čim ga se parkira tako da izgleda ugniježden ;D .

markost

Trogirski Irisbus več nekoliko dana stoji u splitskoj garaži sa tabelom broj 43.

netko

Citat: markost  u Listopad 16, 2008, 16:22:03
Trogirski Irisbus več nekoliko dana stoji u splitskoj garaži sa tabelom broj 43.
Nekoliko dana,jao nisam ni skužio. :-[
Onda znači nema linije 43 do daljnjega. :'(
Ma nema veze imaju oni ono svoje famozno opravdanje. >:(
Ako je autobus g.b.233 u kvaru ili defektu linija 43 neće moći prometovat. ;D >:(

maky

*ebemu g.b. više!
Ne piše "Ako je g.b. 233...." nego "Ako je mali autobus..." šta znači da imaju još Isuzua i s njim mogu održavat tu liniju i po zadnji put ti ponavljam da ne izokrećeš tuđe riječi i da se ostaviš onoga tko je šta kupio, jel jasno?

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!