Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

Korisnik linije 34

Četvrtak, 30. lipnja kod stadiona Kantrida. Djeca iz "Atletskog kluba Kvarner" te plivačkih klubova "Primorje" i "Kantrida" ovim su se autobusima zaputili na jednodnevni izlet na Krk.  (fotografija preuzeta sa fb stranice Plivačkog kluba Kantrida)

NP-549

653 je umjesto pokvarenog 690

MB Citaro

Ma neki conecto je bio ali ne sjećam se točno

Korisnik linije 34

Danas na Platku. 682, 713, 724 i 726.

shef

Studentske igre se naravno voze vlastitim onemoćalim snagama, bez vanjske ispomoći. Koliko sam uspio vidjeti, voze samo solo plavci
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Filemona

Kako to da i u 1:15 ujutro voze busevi za EUG?

shef

Baš nemam sreće s ovim busevima za studentske igre. 809 uhvaćen u Voloskom ali sa displejem Povremeni prijevoz i 812 u Opatiji pun gas
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

lussin

Mislim da ovo spada ovdje, nemamo popis linija za vrijeme ESI:
Plava linija : Kampus - Bazeni Kantrida - Dvorana Marino Cvetkovic
Zuta linija : Kampus - Dvorana Mladosti
Crvena linija : Kampus - Dvorana Zamet
Zelena linija : Kampus - Korzo - Bazeni Kantrida

lussin

Cini mi se da samo oni koji su bili redovni na ovim linijama su imali EUG 2016 na displejevima. Ususret ceremoniji zatvaranja 715, 716, 808 i 820 (nije mu prvi put) kao ispomoc redovnima. Vidjen i 807 sa invalidima a na displeju NEXPO i RIJEKA CENTAR na bocnom

tamlover

Slučajno naletjeh na FB-u, fotke iz srpnja, autor Dinko Huseinović. Sve na super neobičnim lokacijama, Markov trg i Predsjednički dvori  perfeto
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

actros

Arway 726 danas u n.p. Krka bus123

shef

Irisbus u Buzetu

(c)Teutonic

Boki651

Neki Citelis na Brajdici zbog dolaska kruzera Thomson Celebration.

Foto: Alan Gambeta / Brodovi u Rijeci

Bari

Studenske igre i nekoliko slika

EUG display su tek kasnije stavili
811

814 i 815

Prvih dana su vozili s displayem "Povremeni prijevoz"
814

815
KREPAT MA NE MOLAT !