Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

marin

Ako ti kažem da sam sam probavao, nećeš mi vjerovati  ;D :P
Možda sam na krivu tipku mislio. Ili više njih. Uglavnom znao bih napraviti kad bi vidio.

Shole

Ajme blago ti se  russian_roulette
Mogu ti bit prijatelj ?

MAN truck bus

Evo ti jedna slikica pa nacrtaj obilježi. Ako ti se da?
@Shole  rofl ;D
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

421

Slijedeći korak je izrada iskaznica "Autobusi.org" i formiranje tima inspektora koji će kontrolirati temperaturu u  bus123 pokazujući iskaznicu pri ulasku?
Čemu inzistirate na onome što je apsolutna domena vozača? Što će vam ta znanja? Da se hvalite u kvartu ili na društvenim mrežama?
Postanite vozači pa ćete vremenom doznati sve tajne zanata. Nije dobro preskakati  previše stepenica odjednom, događaju se i padovi koji mogu biti vrlo bolni. kava
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN truck bus

Ja imam još vremena dosta za vozača.
"kartu imamo?"

Shole

421  vam je lijepo objasnio,  vidi se da ima nešto pedagoškog u sebi.
Ja ću samo nadodat da sjašete više s tim pitanjima jer ste dosadni. Nikog normalnog na ovom forumu to ne zanima. Baš će Ivan, Portos ili Tamlover detaljno proučavat skicu kako ja na Citaru naštelam klimu u salonu.  Vrlo važno,  bitno je da radi i da hladi.
Koje je sljedeće pitanje sa skicom i opisom?  Gdje i kako upalit Citara ispod haube i što prije tog napravit.
Dečki,  odite ganjat cure a ne vozače sa ovakvim debilnim pitanjima

421

Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 23, 2016, 09:18:43
Ja imam još vremena dosta za vozača.
Tad ti mora biti jasno da će se štošta promijeniti u prijevozu putnika.
Već sad je izvjesno da će vozila biti bez vozača, možda će taj posao izumrijeti tko zna. good_boy
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Citat: Shole  u Kolovoz 23, 2016, 09:23:08

Koje je sljedeće pitanje sa skicom i opisom?  Gdje i kako upalit Citara ispod haube i što prije tog napravit.

Evo. Gdje se nalaze tipke za otvaranje prednjih vrata (kad su sva vrata zatvorena i nema vozača u vozilu) na svim tipovima autobusa u voznom parku ZET-a good_boy
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

"kartu imamo?"

marin

@Shole te tvoje provokacije me ne diraju ni najmanje. Više se ti živciraš nego ja, vjeruj mi.
Naravno da nisam mislio sad detaljno objašnjavat i skicirat nešto tu i pokazivat. Čisto je dovoljno to što sam napisao. Neki vozači s ovog foruma su malo neozbiljni. Uostalom, nisam tjerao jednog člana ovdje da "postavlja debilna pitanja".

tramvajac 92

Citat: smogovci.bbb2  u Kolovoz 23, 2016, 10:50:56
Evo. Gdje se nalaze tipke za otvaranje prednjih vrata (kad su sva vrata zatvorena i nema vozača u vozilu) na svim tipovima autobusa u voznom parku ZET-a good_boy
Mislim da je Stratos jedini tip autobusa na kojem se vrata mogu zatvoriti na daljinski, bar u ZETu.

Izgleda da je u APP počelo veliko ljetno pranje, 150 (na ln 120) i 29 (128) cijeli blistaju.

Shole

Citat: marin  u Kolovoz 23, 2016, 12:57:16
@Shole te tvoje provokacije me ne diraju ni najmanje. Više se ti živciraš nego ja, vjeruj mi.

Ne živciram se ja uopće oko tog što vas interesiraju takve gluposti, neg ne volim kad se ovaj forum svodi na takve chat pizdarije.  Ustvari nije bitno da vi znate gdje i kako se nešto na busu radi,  nego je vama jedino bitno da ostalima date do znanja da vi to znate, o čem god da se radilo. 

Radije malo proučite stare teme s foruma pa postavite neka zanimljiva pitanja do kojih može doć svaki čitatelj foruma.  Nešto ko lektira.  Prouči dobro knjigu pa poslje pitaj ostale neke detalje iz knjige, a ne izmišljat glupa pitanja.   Zašto ne pitaš koji busevi su isto imali ZF automatike prije Citelisa,  ili koji SU220 je imao zadnji kraj od SG220.   E, za to trerba dobro napet mozak, to je preteško za pojedince

421

Citat: tramvajac 92  u Kolovoz 23, 2016, 13:01:49
Mislim da je Stratos jedini tip autobusa na kojem se vrata mogu zatvoriti na daljinski, bar u ZETu.
Nije! 
Školski 646,647 također.

421

Mislim da ćemo na neka pitanja morati  :-X .
Jer Vi ste to tražili!  good_boy
Shole i ja odosmo na  pivkan nakon službe na  bus123. Sorry!

colex

Ljudi treba mi pomoc oko pronalaska broja šasije na autobusu fap D10 (Dubrava) iz 1975, prva registracije 1976. Ako neko zna gde se nalazi utisnut broj sasije gledao sam svuda i ne mogu da nadjem. Jako bi mi znacila vasa pomoc. U napred puno hvala!