ZET razno (2)

Autor plavi ZET-ov bus volim, Rujan 05, 2011, 18:57:30

Dreamwalker

"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

822DoDo

jesi siguran da si dobro vidio? tamo je solo uvijek pun
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Dreamwalker

Znam. Tak piše u članku u zadnjem postu na prethodnoj strani pa samo komentiram.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

822DoDo

ahaaaam. ma joj na mobitelu sam vidio samo to tvoje "647 na 209" kad je clanak na prethodnoj stranici a nisam ni obracao paznju na naslov teme. nisu ovdje tipovi autobusa na linijama. sve 5
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

smogovci.bbb2

201 ima novu regu (koliko se dobro vidi)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

Mislim da je ZG 6760-FU buljo

ZG-4740-FU

smogovci.bbb2

Je, ZG 4740-FU, pa molim Tomeka da to izmjeni

Tomek

Prije par dana je promijenjeno ;) Probajte uloviti gbr 179, on već neko dulje vrijeme ima nove reg. koje nam fale.

smogovci.bbb2

Citat: Tomek  u Rujan 14, 2016, 13:01:31
Prije par dana je promijenjeno ;) Probajte uloviti gbr 179, on već neko dulje vrijeme ima nove reg. koje nam fale.
Već je ulovljen. Imaš ga u podforumu gdje su fotke iz Zagreba.

smogovci.bbb2

Evo Tomek

citaro

Citat:
Incident u autobusu ZET-a: "Vozač me prvo vrijeđao i govorio grozote pa pitao imam li krsni list

JUČER se u ZET-ovom autobusu na liniji 217 dogodio incident u kojem je vozač grubo izvrijeđao jednu od putnica, koja se javila redakciji Indexa i objasnila što se točno dogodilo.

"Doživjela sam izrazito grubo vrijeđanje i ponizavanje od vozača linije 217 u 11:40 u smjeru Kvaternikov trg.

Prvo me vrijeđao na temelju mog izgleda, govorio mi da skinem pirs sa usne jer cu umrijeti od toga i slične grozote da bi nakon toga prešao na ispitivanje jesam li krštena, idem li na misu i da će me moj zaručnik jednog dana ostaviti radi toga.

Ostala sam u apsolutnom šoku i nisam se mogla niti pomaknuti. Jedna draga gospođa je stala u moju obranu i navodno je to i snimila i jako sam joj zahvalana. Pa eto upozorite putnike da im za vožnju linijom 217 treba krsni list!", napisala nam je šokirana putnica.

U ZET-u su potvrdili da su zaprimili prijavu putnice te je odmah započet interni postupak utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. Putnici su se ispričali.

"ZET osuđuje svaki oblik incidentnog i diskriminirajućeg ponašanja. Zaprimivši dojavu, odmah smo utvrdili identitet vozača i započeli propisani interni postupak koji započinje utvrđivanjem okolnosti. S putnicom smo u dijalogu, a izražavamo žaljenje jer pojedinačni slučajevi i osobe ugrožavaju reputaciju Podružnice i profesionalizam većine kolega. Ipak, ne bih spekulirao prije prikupljanja svih relevantnih činjenica, što naš protokol propisuje", kazao je za Index glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/incident-u-autobusu-zeta-vozac-me-prvo-vrijedjao-i-govorio-grozote-pa-pitao-imam-li-krsni-list/919921.aspx

smogovci.bbb2

Danas nakon duuuuugo vremena ponovno na lin. 219 g. br. 531 8-8

CONECTO430

Na 217 nije bilo kako mediji pišu već je vozač tražio kartu na što je putnica počela psovati a vozač joj je rekao daj se prekrsti.Od Auta Avion napravila putnica... glavauzid byeg
Idem samo jednu stanicu :D

Renault25

A to sve preneo uvijek točan i istinit Index

smogovci.bbb2

Danas na 118 vozi g. br. 28