Rashodovanje autobusa

Autor maky, Studeni 21, 2007, 08:59:00

man323

Stakla bi bilo pametno skinuti i ostaviti ih kao rezervu u skladištu.

Kolega garažer

236 još ne ide u rashod,kroz ovaj tjedan mu je vraćen motor te je u petak svečano upalio.
Ako sve bude u redu ubrzo bi mogao i u nekakvu probnu vožnju a kasnije(nakon registracije) i na linije.
Osoba nadležna za rashod rekla je da mu je ovo zadnja šansa i ako mu motor ponovno zakaže da se uopće ne mora pojavljivati u garaži. 
PROMET Split

Neko

Da mi je znat koja je to osoba "nadležna za rashod", jer rashodovani su busevi koji su bili u voznom stanju, uz potrebu manje obnove, a ostavljene gargaše koje više sati provedu u remontu nego na cesti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

josipgrgin

Slazem se s vama na vas komentar ja mislim da je g.b.138 moga jos vozit i dobro bi dosa sad kad fali buseva a i koji neoplan bi dobrodosao , a cudi me jedna stvar , ako su rekli da rashodovaju buseve starije od 25 godina i rashodovali su neoplane i g.b, 138 pa zasto nisu i g.b. 65 i g.b. 154 ili 688 i oni su stari preko 25 godina mislim nerazumim tu njihovu politiku ili rashoduj sve ili nista a svi znamo da 138 nije bio jos za pilanje. A s druge strane fali buseva za pokrit linije . Božesačuvaj

prometnik

razumiju oni svoju politiku, da #138. nije bija trul nebi se riza.
kupi kartu spasi Promet

danny

Mislim da za 138 nisu tili nabavljat dijelove i bio je u kvaru, a ne baš toliko trul. Ako se dobro sićam na forumu je pisalo da je registriran na početku godine pa mi nije jasno zašto bar te već registrirane autobuse ne mogu zadržat u pogonu. A da su neki krivi rashodovani, i to je istina. Mogli su najmanje složit 1-2 Neoplana (npr. 133 ili Mercedes 122 su bar malo više bili ugodni za vožnju,), a rashodovat onu kramu 154. Najbolje rashodovat, a nemat zamjene.

Neko

Ma rashodovali su buseve koji su netom prije bili na pituravanju ili na generalki motora, tako da je kriterij u najmanju ruku bio čudan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kolega garažer

Zanima me dali netko od starih forumaša zna zašto 154 nije povučen iz prometa a ima više od 25 godina.
Netko bi mogao reći fali buseva ali to znam i sam trebam neki konkretan odgovor.jer od 2008 do prošlih rashoda i nije bilo toliko loše tako da ne znam šta se čeka.
PROMET Split

Sofer122

jedna osoba mi je rekla da g.b. 65 tzv. bicikle idu u rashod jer ima dosta kvarova u posljednje vrijeme i ne želi puniti zrak

Shole

Neš vidit kvara kompresor zraka sredit

elez

Jel #65 jedini O305G u hrvatskoj?
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

man323

#65 je definitvno spreman za otpis, a mogao bi uskoro vidjeti bagera kako mu oduzima život tako da...

Lion's Driver

Citat: man313  u Prosinac 08, 2016, 19:59:08
#65 je definitvno spreman za otpis, a mogao bi uskoro vidjeti bagera kako mu oduzima život tako da...

A ludosti...ja bi ga namjerno ostavio da vozi dokle god moze....fait ce...kad dođem u Split a ne vidim "biciklu"  :'(

Paško

Preživio je i gore od gubljenja zraka. Pretpostavljam da će vozit najranije do dolaska nekih novih zglobnih. Naravno da je jedini u Hrvatskoj (mislim da je ZET zadnji, ne računajući Promet, uopće imao O305G, ali možda griješim), što sam već i pisao. Ti bi đake vozio s 33 godina starim zglobnim gradskim busom koji se polako raspada? Što reče i ostane živ...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

RegioBus

#154 je odjavljen vidija san ga jutros parkiranog iza #65 za kojeg je moguće da je i on odjavljen...