Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

822DoDo

ima takvu reklamu i (barem) jedan zglobni Citaro (mislim da gbr 544)
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

CONECTO430

456 oderan i udubljen iza ispod lijevog fara.Nije veliko ali vidi se na dalje.
Idem samo jednu stanicu :D

CONECTO430

454 dobio iza plakat ZET-ov (info broj i radno vrijeme) danas je na 223.
Idem samo jednu stanicu :D

Ivan

Ima i neki podsusedski Citaro tu istu reklamu, mislim možda 188, ne znam je li možda netko spomenuo...

g.b. 780 ima na boku reklamu za Veleučilište Baltazar (Adam Krčelić) Zaprešić, mislim da je zato usput dosta često na 172... Uglavnom nekako ne pamtim da je na autobusima u zadnje vrijeme bilo reklama (osim ZET-ove samoreklame) pa je ovo možda zanimljivo.

421

Ajde prestanite misliti i možda koji garažni broj je dobio reklamu ili nešto na karoseriju.
Prvo provjerite pa napišite ili potkrijepite slikom!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Portos

Citat: Ivan  u Listopad 10, 2016, 20:13:32
Ima i neki podsusedski Citaro tu istu reklamu, mislim možda 188, ne znam je li možda netko spomenuo...

191

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

421

APD   bus123 225 i   bus123 454 imaju  broj 072 500 400 pozivnog centra ZH nalijepljenu na stražnju stranu.
Vrlo mudro: " Aloo, upravo mi je pobjegao  bus123 i bezobrazni vozač mi je zatvorio vrata pred nosom...!"
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Citat: Ivan  u Listopad 10, 2016, 20:13:32

Je, 188
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Dreamwalker

Možda je mali off topic, ali kad smo već kod reklama na autobusima, našao sam na netu cjenike reklamiranja na autobusima za ZET i za Promet Split. Neću navoditi cijene, ali ću reći da se za mjesec dana reklame na ZET-ovom zglobnom autobusu (all over sa staklima) može dobiti isto to u Splitu, ali na godinu dana. Za Rijeku nisam uspio naći, ali mislim da je cjenovno bliže Splitu.  Da se spuste bolesno visoke cijene, to bi bila čista lova koja leži na podu i čeka da ju se pokupi.
Što se tiče tramvaja, cijena za all over sa staklima za tip T4 + B4 je skoro duplo veća nego za zglobni bus na godišnjoj razini. S tim da u ponudi imaju ljepljenje reklama samo na dvije vrste vozila i to su oba Češke proizvodnje. Žalosno je da se ne može nijedan od 142 niskopodna tramvaja dobiti za reklamiranje. Da se spuste cijene i da ih je 10% obljepljeno u reklame, imali bi bar 2 milijuna kuna čiste love.

Nazdravlje.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Diermeech

Neka se spuste cijene ali ne da ih ljepe na tmk 2200. T4+B4 i katice nisu toliko ružni tramvaji kad imaju reklame. Neka na njih i dalje ljepe. Na nova vozila ne bi trebali ništa ljepiti!

421

Svi  bus123 bus123 bus123 i stari tramvaji su vlasništvo ZET-a, tj Zagrebačkog holdinga.
TMK 2200 su vlasništvo banke koja ne mora dozvoliti lijepljenje reklama.

sniff

Citat: 421  u Listopad 11, 2016, 17:07:00
TMK 2200 su vlasništvo banke koja ne mora dozvoliti lijepljenje reklama.

A tako znači...
Bolje da su uvezli novijih čeških tramvaja, nego ovo čudovište koje troši struje i ruje šine,a košta 10 mil. kn!

marin

APP gbr. 765 i 780 na boku reklame. Gbr. 188 i 191 odozada.

citaro

Citat: sniff  u Listopad 11, 2016, 19:07:42
A tako znači...
Bolje da su uvezli novijih čeških tramvaja, nego ovo čudovište koje troši struje i ruje šine,a košta 10 mil. kn!

A kaj drugi niskopodni ne trose struju i unistavaju tracnice? Sto se struje tice problem zasto 2200 ne vraca struju u mrezu nije do tramvaja, nego do mreze.

tramvajac 92

182 ima poljepljen bok u polureklamu za CCC.