Pulapromet - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:24:45

boro

Sto bi ti značilo to "R.I.P" ? Osim lijevog žmigavca i zadnje izduvane osovine nevidim tu nikakav drugi problem. Kompletan je, tablice ima, a to šta stoj par mjeseci u radioni u kvaru to ne znači da je i službeno rashodovan.

Jasenko

Prica se da je "nesluzbeno" rashodovan, a s druge strane da ce krpati do nabave novih. Ono sto je pouzdanije saznanje, Mercedesi ce u otpad, a MAN-ovi i dalje na cestu s novim vlasnicima. No, glasine samo zbunjuju.

nexus

MAN-ove je svakako trebalo pustiti za prigrad i s novima jačati vozni red, međutim kad je vrhunac ambicije stajati na mjestu, onda imamo šta imamo..

Jasenko

Za MAN-ove se potpuno slazem.

Gbr 196 je popravljen i sreden i vozit ce do sluzbenog rashoda.

sendipula

GB 193 crk'o motor :D Mix vode i nafte... :P
Živjela 184-ka!

sendipula

Mečka 193 uskoro na cestu!
:)
Živjela 184-ka!

boro

Gbr 200 nova reg. PU-839-RV

nexus

Izašao ljetni vozni red, 5a konačno produžena do ponoći.
Ali treba tu još puno raditi, nadam se da će se s dolaskom novih buseva (koji očito neće ove godine u sklopu najavljene a već odavno zakašnjele nabavke nego će se čekati ITU sredstva koja se mogu i pametnije utrošiti) razmisliti o generalnom pojačanju voznog reda.

nexus

Nacrt Strategije razvoja Urbanog područja Pula, izrađen u sklopu ITU financiranja, predviđa pojačanje linija 1, 2 i 3, a sve u okviru poboljšanja JGP-a kao jednog od glavnih ciljeva. Mislim da, što se grada tiče, pojačanje mora uključiti linije 4-8, i to 4-6 na svakih 20 min (ko dosadašnje 1-3), a 8 barem na svakih 25-30 min. Osobno, spojio bih liniju 5 i 8 u jednu (samo u dolasku s Puntižele/Štinjana umjesto Rakovčevom okrenut je na Rivu u Giardine) i stavio je na 20-minutnu frekvenciju. Linije 1-3 bi morale po meni voziti barem svakih 15, a u špicama i češće. Tako bi se na dijelovima koji se preklapaju dobilo 10 i više polazaka na sat, a sve skupa bi se moglo nazvati dobrim JGP-om, koji bi sigurno bio i značajno bolje iskorišten.
E-konzultacije su otvorene do 25.06.2016. za dostavu prijedloga radi izrade konačne verzije Strategije.

sendipula

Citat: nexus  u Lipanj 11, 2016, 13:44:48
Nacrt Strategije razvoja Urbanog područja Pula, izrađen u sklopu ITU financiranja, predviđa pojačanje linija 1, 2 i 3, a sve u okviru poboljšanja JGP-a kao jednog od glavnih ciljeva. Mislim da, što se grada tiče, pojačanje mora uključiti linije 4-8, i to 4-6 na svakih 20 min (ko dosadašnje 1-3), a 8 barem na svakih 25-30 min. Osobno, spojio bih liniju 5 i 8 u jednu (samo u dolasku s Puntižele/Štinjana umjesto Rakovčevom okrenut je na Rivu u Giardine) i stavio je na 20-minutnu frekvenciju. Linije 1-3 bi morale po meni voziti barem svakih 15, a u špicama i češće. Tako bi se na dijelovima koji se preklapaju dobilo 10 i više polazaka na sat, a sve skupa bi se moglo nazvati dobrim JGP-om, koji bi sigurno bio i značajno bolje iskorišten.
E-konzultacije su otvorene do 25.06.2016. za dostavu prijedloga radi izrade konačne verzije Strategije.

Eto uređenje urbanog dijela grada. Tvoj link je nedostupan.. :(
Živjela 184-ka!

sendipula

Novosti u Pulaprometu zažive svako toliko. Tako su MB O405 193/196 dobili video nadzor prošli tjedan. :)  Regularno 4 kamere u svakom busu. :)
Živjela 184-ka!

sendipula

Citat: nexus  u Listopad 24, 2016, 15:24:41
Ipak ide 20 novih CNG buseva: http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/pula-krece-u-nabavu-20-autobusa-na-prirodni-plin-535150

Mislim da se radi o Urbanway-ima (12m) Daj Bože da taj strateški plan zaživi. Samo Benussi dobro trlja ruke sa Pulaprometom. Čitavi vozni park (215-227) ima ugrađene nove motore. Stari riknuli svi na 600k. Bojim se pomisliti koliko će ovi trajati...
Živjela 184-ka!

Shole

Pa nevjerijem baš da su svi dobili nove motore,  bit će prije da su generalne radili