Kinezi

Autor manoplan, Travanj 04, 2008, 14:17:35

lav

tomekk

još jedna od kopija...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

mate

ovi kinezi bi mogli dobiti oscara u novoutemeljenoj kategoriji - KOPIRANJE EUROPSKIH PROZIVODA... :D

5AR

Nema brisač na gornjoj šajbi?  :P Opet neka ušteda.

tomekk

da, a i baš da ne ispadne da je 100 % kopija nego samo 99,9
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

manoplan

5AR

Citat: manoplan  u Rujan 19, 2008, 21:33:28
Citat: lav  u Rujan 19, 2008, 19:19:27
Goran sk - autobusi-forum.info

Pa kakve su ovo stepenice  ??? ???
Tu se zdrav čovjek sav zaplete sa nogama a kamo ne neki "stari hokejaši" ;D

CroHerc

TIM SE SAMO KINEZI MOGU POPETI U BUS .

OVO PREVRŠAVA SVAKU GRANICU , ZAR SE NEMOŽE NEKAKO ZAKONSKI ZABRANITI  TO KOPIRANJE

BAR OVE JAČE KOMPANIJE ???

lionsclasic

ovo sto su ovi žutokljunci napravili je uništavanje kulturne baštine.isto ko da u Dubrovniku poravnaš zidine sa zemljom.Da vidim sad one gorljive branitelje ovih kineskih idijotarija.Nisu to ničijie kopije to su dobri autobusi.king-long,zonda,higer su skraćenica za indigo papir.i samo još da napomenem jer vidim da ovdje ima dosta vozača sa dugogodišnjim iskustvom da sam i ja vozač autobusa i kad bi mi gazda dao ključeve ovih indigo busa,reko bi mu da mi da knjižicu .Jer danas king long,zonda ili nešto tako domalo knjižica je sigurna

PRAVE FIRME IH SIGURNO NEĆE NIKAD VOZITI SIGURNO.

stipe15

Pa zar nemogu sami napravit autobus?Ja kada sam 'inspiriran'  ;D nacrtam cool autobus.Mogli bi se  i njihovi dizajneri koji rade na principu copy/paste ugledat na mene.

mansg313

Evo jedne male usporedbe kao sto znate toping trede ima jednog higera evo malo silka njega i jos nekih buseva:OVO JE HIGER

A ovo je cazmatransova setra 415 HD gb 302

A ko imate jos slika ove jeftine kopije stavljajte da svi vide kakva je to prevara

erobuss

Soon in China  :D

Obrađuju Van HoolT917 Astron   ;D

lionsclasic

samo da slika kako treba jer onaj tko je slikavo neoplan starliner-a nešto je zajebo na aparatu pa su im one stepenice ispale ajme.Njih ima masu ali ima biti da nisu svi naučili dobro slikavat.Nego  brate odakle tebi ove slike kineskih špiuna. prvo mercedes sad van hool što je sljedeće?

CroHerc

CroHerc