Tipovi autobusa na linijama 2016. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor leonardo123, Siječanj 05, 2016, 15:27:33

822DoDo

Citaro G na 209? Zanimljivo...ovaj forum postaje sve bolji i bolji  kava
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

sniff

STIB

Jutros na 134 dva Citara: 186 i 188. Koji je treći?

(via Tapatalk)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

tramvajac 92

Provjerit ću.  ;)

189.

162 na 168.

Ivan

168 se normalizirala poslije radova pa opet šalju i uobičajeni bus ::| koji valjda u cijeloj službi ne popuni sva sjedaća mjesta. russian_roulette

Diermeech

Danas sam imao vremena pa sam se provozao cijelom trasom 168. I bus cijelom trasom nije imao više od 20 putnika,  s tim da je većina izašla kod aerodroma i do prečkog je bilo 3 putnika ( uključujući i mene)

Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk

smogovci.bbb2

ZET je neiscrpan izvor bisera. Dok po VG i Sesvetama voze niskopodni, danas na 295 vozi g. br. 437. Inače voze CC-i
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Westin

Citat: Ivan  u Studeni 14, 2016, 16:40:58
168 se normalizirala poslije radova pa opet šalju i uobičajeni bus ::| koji valjda u cijeloj službi ne popuni sva sjedaća mjesta. russian_roulette
168 je sada puniji jer ne voze linije 164 i 165 kroz Lučko.I još će biti kada ljudi vide da linija ponovno vozi.

Ivan

Citat: Westin  u Studeni 15, 2016, 11:09:35
168 je sada puniji jer ne voze linije 164 i 165 kroz Lučko.I još će biti kada ljudi vide da linija ponovno vozi.
Velika stvar što ne voze kroz centar Lučkog, ranija stanica ispod petlje je par stotina metara prije... I dalje po ovom kaotičnom i pretjeranom rasporedu nema dovoljno putnika da napune ni solaše u špici na pola polazaka 112 i 168.
Ovo sve skupa treba puno više praćenja i koordinacije, ovakvo rasipanje nikome ne pomaže, ni putnicima ni ZET-u.

Diermeech

162 na 168 sa čak 13 putnika.
( Drugi bus je bio 164)
138 na 112 sa nevjerovatnih 11 putnika.
26 na 133. Nema mjesta, otišao pješke

STIB

Jutros je na 109 bio 189 i naravno da se negdje na Knežiji na vratima našla jedna mlada dama sa slušalicama na ušima i naravno da se vrata nisu zatvarala.
Opravdanje je bilo (za nekoga tko ne razlikuje tipove autobusa) sasvim logično - "Pa stalno se ovdje vozim i nikad nije smetalo što stojim na vratima!"
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

NP-549

Baš me zanima da li su te slušalice samo prolazna moda ili će to potrajati.  Kad su počeli malo kvalitetniji mobiteli sa MP3 muzikom onda je mulariji bilo cool puštat cajke na glas u busu na onaj jadnički zvučnik.  Sad se nemogu sjetit kad je netko zadnji put pustio muziku u busu na glas,  ali zato svi imaju slušalice zabijene u uši.  Zadnju vožnju moram vozit točno po rasporedu jer ako pitam "ima neko za Škrljevo ?"  nitko se ne javi, ne skrenem nego odem prečicom, pa mi onda na zadnjoj stanici dođe: "a šta neidete na Škrljevo?". 

Naravno, nitko se nije malo usro i nimalo nije pomoglo ni to što je curu pregazio vlak na Gimnazijskim stubama na prijelazu jer nit je čula zvono na prijelazu, nit je čula lokomotivu kako tuli. Sve zahvaljujući slušalicama.  Od raznoraznih putnika u busu ili  pješaka na cesti sa slušalicama u ušima još su jedino gori bicikilisti. 

citaro

Za to nisu krive slusalice, vec osoba sama. Ja ako hodam sa slusalicama jos vise pazim nego inace jer znam da se mogu osloniti iskljucivo na vid.

MAN truck bus

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"