Promet Makarska - razno

Autor miky, Prosinac 18, 2007, 15:31:43

podgora

Citat: podgora  u Kolovoz 26, 2016, 09:12:32
Ja mislin da je uzea je tog travega setru i neoplana

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Nije prometov travego

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Paško

Setra je S 416, rege MA-450-CC
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

podgora

Stigla treća gradska setra

sniff

Citat: XDonald  u Rujan 08, 2016, 02:20:29
Midi Euroliner , Starliner i Setra S 319 GT-HD , i jedna iz nje:

1.slika je fantastična :D ,a Setra S 319 GT-HD ima gotovo isti motiv na sjedalima kao Samoborčekova ex.Fils 415 GT-HD. Kupljeni iz iste Njem. firme  ???

MAN464

Kad dođeš u Setre oni ti ponude sjedišta koja su serijska pa ti odabereš ona koja ti se svide a takvih sjedišta ima jos u milijun Setri .Ljep pozdrav  :)
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

podgora

Prva gradska setra MA 497 AL Prominila rege MA 470 CC

XDonald

Jeli to napokon popravljena?
Izgleda da joj je u ovih par miseci bila istekla registracija, pa su stavili novu.

podgora

Je popravljena danas joj bio prvi dan idem sutra u Makarsku pa ću je slikat

sniff

Napokon malo uređuju svoju internetsku stranicu. Mislim da je još u radu. Moju sliku Starlinera  iz 28.2. su stavili za naslovnu,a primjetio sam i fotke drugih forumaša :D  ;D

Marek

Glavno da se prijete kad im slikaš autobus, a sad su im dobrodošle naše slike...

Paško

I prije su nas potkrali pa ovo nije ništa neuobičajeno. Ako već uzimaš tuđe slike, onda si barem mogao staviti link na forum ili nešto slično.
Ipak, najsmješniji dio je definitivno "tekst" o povijesti - dvije rečenice o Prometu, dvije o Mati :)evil

Citat:Naziv poduzeća – PROMET, datira još od 1949. godine, kada je formirano iz prethodno osnovanog Oblasnog državnog auto-poduzeća. Poduzeće pod istim nazivom, kontinuirano posluje do današnjih dana.

1995. godine, gosp. Mate Jujnović kupuje većinski paket dionica i time poduzeće prelazi u privatno većinsko vlasništvo. Gosp. Mate Jujnović je poduzetnik rođen u Kozici 1946. godine, a kapital kojim je kupio društvo PROMET, stekao je u Novom Zelandu baveći se biznisom u razdoblju od 1968. godine do danas.

sniff

A na slici Setre S 315 HDH piše Setra S 319 GT-HD :)evil

Paško

Par sličica iz MA-421-BR koje mi je poslao prijatelj. Suprotno od onog što piše na webu, nema wi-fi.

Frik85

Frik85

Sutra s kot Hermanna preuzimajo 2 515 navodno za flix