Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

sniff

Crobus ex.Apz Imotski ili nove ? Setre S417 HDH iz uvoza ili iz Hr. ?  :D

jigsaw

Nove su Zore. A ove 417 su samoborcekove, nikakva prinova nije dosla za sad osim tih Crobusa. Bile su dvije 415 par dana na parkingu, plava i bijela, al su samo koristile Samoborcekov parking

actros

sinoć je jedna Zorka vozila Split-Zagreb bus123

tramvajac 92

lussin

Ispravak, ZG-2831-GD  ;)

hochdecker

lussin

Čini mi se da je srebrna Zora ona za Zagreb Auto Showa

goranxxx

Citat: hochdecker  u Prosinac 23, 2016, 18:19:18
gbr 129 -crvena S315NF
ovoliko nereda glede garaznih brojeva nema nigdje, prije su garazne brojeve dodjeljivali po modelima busa a danas,, i jos sljedi novosti u voznom parku,, izgleda da je PROFABUS jos uvijek kreditno sposoban ,,,, i mislim da im jos uvijek nije krenula FLIXBUS linija za Basel
SETRA 417 HDH

sniff

Što se tiče novosti...? Tramvajac je rekao da će na proljeće doći 10 novih UL-ki, a na fb Autobusi Hrvatska su rekli još tri 5ice sa invalidskim rampama.

Vjerojatno ne žele krenuti na garažne 200+ , nego popunjavaju rupe od rashodovanih buseva. Inače, neka 319 UL (slična 192) se spominjala među prinovama, jel vozi ?

goranxxx

na 200 nemogu ici jer je to slijed od Autoturista pa da se ne mjesaju,,, inace ima i jos nekoliko bijelih setri trojki kojih nema na popisu a mislim da su gb 117 118
SETRA 417 HDH

hochdecker

Gbr 115 i 116 su 315UL ex FROMM (ista shema kao i Integro gbr 114). Te  dvije Setre su u Jaski.
117 je crveni Integro.
Ove troosovinke 319 koja se spominje još nema u pogonu...
Još nam fali slika gbr 128, a to bi vjerojatno trebala biti isto neka S315NF.

goranxxx

bogme se toga nakupovalo,, sto su dobili neke nove gradske inije da toliko prigradskih
SETRA 417 HDH

jigsaw

128 je isti ko 170, upravo je dobio naljepnice. 127 je isto frisko pofarban. A 319-ul je gbr 196, tu se jos cekaju naljepnice i nova sjedala s tim da je taj autobus cijeli ljubicasti. Bijela Zora je dobila shemu, ko setre petice.

tramvajac 92

Citat: jigsaw  u Prosinac 29, 2016, 18:54:58
Bijela Zora je dobila shemu, ko setre petice.
Vidio je jutros, u 09:30 za Šibenik otišla, lijepo izgleda, samo je po meni premalo ljubičaste.

sniff

Jel štede na boji ili nemaju ideja za sheme ? Ako netko od "viših" u firmi čita ovo -- POFARBAJTE CIJELI BUS !!!