Linije - razno 2007.-09.

Autor tomobrad, Prosinac 01, 2007, 19:50:46

Ivan

Hm... Ne znam baš koliko će putnika imati, tamo u Jankomiru osim Končara i 20-ak kuća nema ničega... Možda bi bio puniji da ode još Kovinskom do King Crossa, a da se 117 ukine i na 116 stavi još jedan bus...

I, naravno, bilo bi lijepo da 146 skrate na Črnomerec, nikad neću shvatiti zašto uopće vozi do Reljkovićeve, niti smanjuje gužve u tramvajima koje su tek poslije Austrijske jače, niti skraćuje vrijeme putovanja, dok se on okolo vrti, jednako brzo se dođe sa presjedanjem na tramvaj (dogodilo mi se par puta pustim 146 da prođe i onda busom za Črnomerec i tramvajem prije prođem kraj Reljkovićeve nego što do tamo 146 dođe...

Tomek

Da, lijepo je da će bolnica dobiti autobusnu liniju, ali tužno je da ni dan danas se iz Črnomerca i zapadnog djela grada ne može direktno doći do King Crossa, kao ni do City centra...
Ovo da ide dalje od Črnomerca je šisto politički potez prije par godina tako da se to nažalost neće mjenjati...Inače, na 146 sam čuo dosta žalbi da prerijetko ide pa da ga izbjegavaju tako da sad ako još prorijede polaske, nikakvo produženje linije neće to promjeniti...

Isto tako milo bih ako itko čita naš forum da promjene krajnji naziv linije 137 je dva Borčeca koji nemaju isto okretište su debilnost koja i dan danas zbunjuje putnike koji ovdje žive, a slično je i Gajnicama...

tamlover

Ja stvarno ne znam što je s linijom 123 i zašto još uvijek midiji voze iz centra Podsuseda za Dolje preko Prigornice.

Drugo ove retro table koje su u modi dovele su do toga da je 121 opet Črnomerac Karažnik...
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

tamlover

150 Garaža Tuškanac - Gornji Grad

uf sve super al ovo Dežmanovom do prolaza je već pretjerano, pa tamo jedva ima 50 koraka između prolaza i Streljačke. 20 min totalno neupotrebljivo, ak je shuttle onda nek vozi gore dole non stop. Pa ne bum valjda ciljal vr parkirajući u garaži.

STIB

Citat: Ivan  u Kolovoz 24, 2008, 14:45:43Ako misle staviti tako dugo vrijeme i uopće održati liniju, možda bolje da budu kreativni pa provuku liniju da koristi i ljudima koji ne koriste garažu, možda se onda i napuni, pa da spaja još nešto sa garažom, npr. da produži preko Markovog trga Opatičkom do Ilirskog trga i Radićevom do Jelačićevog trga (kuda je nekad išla 105)... A možda i da se na drugoj strani okrene kod garaže, pa odveze još do Frankopanske Mesničkom, ili možda da ne ide u gužvu...
Ako se radi o minibusu, onda se može spustiti Mesničkom, iskrca putnike malo ispred Ilice i okrene se oko Kačićevog spomenika pa natrag. Na sjevernoj strani spomenika se može čak naći i mjesta za neko stajalište  ;)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Ivan

Eh, palo mi je na pamet malo razmisliti o rasporedu po linijama negdje na proljeće poslije nego 241 bus dođe, pa ako gorički svi budu solo, evo kako bih ih ja otprilike rasporedio (uz dodanih par najavljenih linija i nekoliko pojačanja na postojećima)... :)

http://i23.photobucket.com/albums/b366/i_nl263/rsp09.jpg

Tomek

Evo malo slika sa linije 146 u Jankomiru gdje je ta linija produžena od 1.9.

Problematični dio ceste koji kad je cesta bila obnavljana nije mogao biti proširen jer je vlasnik kuće na zavoju tražio previše za svoje zemljište...

Za zglobni bus prilično problema ovaj dio uzrokuje

Nakon dolaska do bolnice Jankomir bus staje na stanici preko puta i iskrcava putnike

Novi kružni put gdje bus okreče

I dolazi na svoju početnu stanicu kod bolnice..

Tomek

Ajde dečki, pročitajte mi koju liniju ovaj bus vozi  ;)
Ne zato jer je tabla zaklonjena s brisačem, nego što piše na jednoj od novijih tabli

tamlover

Ovo je prestrašno: PODSUSKO DOLJE ak se ne varam. Mislim da sam već sve što mislim o tablama i displayima napisao u topicu za displaye pa neću ponavljat al ovo je sramota.

mansg313

Na liniji 277 Sesvete-sesvetska selnica-jelkovec-ivanja reka
Pri polukruznom skretanju iz ses.selnice za jelkovec je postavljen ovaj znak(slikano iz busa)

7tona ako se ne varam a ne pise nista ispod znaci da bus nebi smjeo ici ovuda >:(

mansg313

Sagledaj to sa druge strane pitaj malo neke vozače koji stalno voze srednju službu 168/1 ti u 1 sat i 20 minuta sa "drvenjakom" SG 220 cesto GB 278 i 279 koji imaju automatski mjenjač i kako da ti vozači stignu neka naprave vozno vrijeme 1 sat i 30 minuta i sve ce biti u redu ali ovako je stvarno koma pogotovo u remetincu gdje ce sad biti opci kaos kad se napravi arena

dean25

Na liniji 168 cijeli je dan u prometu 1 vozni red,a uz to,u poslijepodnevnim satima,kao pojačanje,ubacuju se dodatni autobusi i to s linije 164,i to VR 164.02 u 13.40 sa Savskog mosta i iz Prečkog u 14.25,te VR 164.01 u 16.05 i 17.35 sa Savskog mosta te u 16.55 i 18.15 sati iz Prečkog. ;D

mansg313

14.20 iz prečkog a 168/1 u 14 20 sa save

dean25

Pogledaj malo bolje,u 14.25 iz Prečkog...