Kvarovi Prometovih autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:37:12

netko

Upravo sada, NIKE transport odvlači #308 iz Trogira. Krenuo je, ali izgleda da nije niti mogao do 1. stanice doći, nego je morao zastati pred ulazom u onaj veliki parking.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Lion's Driver

Citat: netko  u Siječanj 17, 2017, 17:15:44
Upravo sada, NIKE transport odvlači #308 iz Trogira.

Dugo je tribalo  >hammer<

podgora

Evo već prvi kvar

Izvor fb Vučna služba Nejašmić

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

man323

Sve su slike preuzete sa Facebook stranice NIKE TRANSPORT d.o.o:

Sofer122

sta je to bilo sa 265 i kad je to bilo

man323

To se desilo u subotu, a razlog zbog čega je šlepan u garažu ne znam.

elez

Opet taj čuveni ŠITARO  ::|
I sad ce se ih opet uzimat sa ovim novim natječajem, nikako da se opamete i maknu od Mercedesa  >hammer<
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Neko

Citat: elez  u Siječanj 18, 2017, 17:10:31
Opet taj čuveni ŠITARO  ::|
I sad ce se ih opet uzimat sa ovim novim natječajem, nikako da se opamete i maknu od Mercedesa  >hammer<

Mercedes je zakon, samo ga ne prati održavanje. Usporedi stanje MAN i Mercedesa nakon 9 godina: Mercovi ok, MAN rasklapani.

Neko

By the way ovaj Nike postoji samo radi Prometa. Da ne kažem šta dublje, pametnom dosta.

man323

MAN trpi "neodržavanje", dok Mercedesu to šteti.
Mercedesa karakterizira niža cijena originalnih rezervnih dijelova, dok su cijene dijelova kod MAN-a kud i kamo veće.
U Splitu se i Mercedesi rasklimaju. Svi Citari unutra lupaju i škripkaju, ništa novo kad i osobna auta po onakvim prometnicama (tipa Hercegovačke) se raspadnu. I ne valja blatiti MAN-a jer se rasklima unutra. Mercedes nije sveti proizvod, dokazano je da se u Hrvatskoj Citaro kvari dvostruko više od Lion's City-a.

netko

Ne bih ulazio u to da NIKE postoji samo radi Prometa, ali nemogu shvatiti nešto drugo.

RABA je otpisana jako davno, mislim 2008/2009. Nakon nje su autobuse šlepali od bilo gdje prvim slobodnim autobusom. Ali, očigledno je da i više nema uopće slobodnih autobusa  pa se mora zvati NIKE. Šlep sigurno ne košta malo, osim ako Promet nema nekakav ugovor sa NIKE transportom. Ali u svakom slučaju prošlo je 8 godina od RABe, i nemogu vjerovat da ne nije ništa polovno uspjelo kupiti. Ne treba to biti ništa extra luksuzno. Sjetite se RABe, obični kamion, ali je uredno vukla autobuse dok joj motor nije otišao.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

man323

U pravu si, netko. Trebali su do sada već kupiti jedan kamion sa dosta snage i uštedjeli bi veću svotu novca.

elez

Šjor Neko, svi su oni rasklapani al MAN bolje trpi neodrzavanje i napravljen je "robusnije" nego CITARO koji je po meni šminkerski bus sa tragicno losim motorima i getribama... O unutrašnjosti da ne govorim... Ima dosta MAN-ova kojima motori lose zvuce al voze i dalje dok Citaro odma stane (pregledaj malo temu Kvarovi pa se uvjeri sam). Nije da favoriziram marku al MAN je zakon za mene i tocka. Iza njega ide Iveco koji je po meni extra bus za solidne novce
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

XDonald

#244 ostao u kvaru na pazaru.

RegioBus