Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

lovac27

Nakon dugooo vremena gbr. 539 na liniji 268 i navecer je stajao na stanici u Gorici u smjeru Zg,mislim da se pokvario. Jer je gbr. 230 dosao poslije njega i pokupio putnike a onaj je s ugasenim svjetlom stajao na stanici.

STIB

531 spreman za šlepanje (15:45) na Kvatriću

Sent from my iPad using Tapatalk
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

MAN truck bus

A danas vozio ujutro na 216/2 nije izbacivao nikaikve kvarove  ??? ::|
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

citaro

Citat: MAN truck bus  u Veljača 03, 2017, 16:28:09
A danas vozio ujutro na 216/2 nije izbacivao nikaikve kvarove  ??? ::|

Dobro, i? Moze riknuti u sekundi.

MAN2001

Danas na trgu je vozio na tracnicama iza tramvaja gbr304 bio je u kvaru.

Portos

Jučer ujutro 137 povučen sa 176 zbog puknutog stražnjeg desnog zračnog jastuka na prikolici.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

MAN truck bus

517 na 222 krepao zamjenio ga sa 524 sa 107, 517 otišao u garažu pod pratnjom. byeg  ::|
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

tramvajac 92

Mene zanima kako se taj 524 popne na most, kad na ravnom jedva ide. Jučer je bio na 107/3, jadnik nije uspio u kojih 250 metara ubaciti u 2.

MAN truck bus

Išao je pod kickdownom pa je i išao bez problema ;)

Ivan

Gh, neki na ovom forumu baš rastežu pojmove i mogućnosti, i što je i kako funkcionira kickdown... kava

Zvuči mi skoro kao kad su u fast&furious mnoge klince naučili kako je "nitro" kul i svemoguć. ::|

MAN truck bus

Kickdowno je na Mostu Mladosti ne inače. ;)

Diermeech

698 projurio remetinečkom sa natpisom "autobus u kvaru".

marin

Gbr. 763, pokvarila se prva vrata, zamijenjen za gbr. 156. Linija 134 jučer navečer.

tramvajac 92

I 762 je imao problema s 3. vratima, mora otvorit, pa zatvorit i onda je nekak krenuo. Zato danas voze na 134 761, 764, 778.

marin

Gbr. 780 stoji u Resniku s OPET rastepenim motorom. Kompletno je sve vani, zar će stvarno dobit treći motor? Baš nije neki sretan bus.