Slike autobusa 2017.

Autor MAN truck bus, Siječanj 04, 2017, 20:44:22

Tomek

Ja bi se vozio u svim autobusima, a vozio bi se više i ZET-om da je prijevoz brži i organiziraniji.. Ovo sa 4kn je smješno i nadam se da će se malo bolje urediti, generalno mi čak i nije jasno zašto nije 5kn da bude neka okrugla brojka, mislim da je ovo užas za sve vozače..

MAN truck bus

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

MAN truck bus

"kartu imamo?"

MAN truck bus

Današnje

"kartu imamo?"

CONECTO430

629 na 871
462 na 261
459 na 262
471 na 270

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Idem samo jednu stanicu :D

tramvajac 92

Savski most:
313 ima staru masku, 77 novu.

Nemamo često buseve pogona Gorica, pa evo i 347.

sniff

Ovo okretište Savski Most je ispod svakog nivoa, glavno da se ima za fontane, a ne za održavanje infrastrukture, nekih cesti itd...

Ivan

Ma sve je u redu, kako se ne ulaže, terminal je nakon 35 godina "privremenosti" dobio novu nadstrešnicu.  ;D I tu je nova udobna limenka za osoblje.

Uglavnom, da, definitivno podrtina na kojoj je zastarjelom dijelu iz 50-ih u 70-ima dodana asfaltna ploha bez ikakvog sadržaja. Ovakvo nešto nije prihvatljivo ni u puno zaostalijim zemljama.

No u Zagrebu se ništa ne ulaže u infrastrukturu JGP-a osim nužnih obnova pruga otkad je Bandić na vlasti, obnovljen je jedino Kvatrić (vjerojatno više zbog garaže nego urbanizma i JGP-a) i malo blentavo rješenje raskrižja Vrapčanska al. koja je inercijom zahvatila i mini-terminal, dok se ne brine čak ni o tome da se uvede recimo lako izgradivi privremeni terminal Žitnjak iako je broj stanovnika u ovom dijelu grada puno narastao a tamo se trebaju okretati barem tri linije (okr. Čavićeva i Kozari Bok) i prolazi ih još čak 6 (plus prigradski Čt) dok ne komuniciraju adekvatno s okretištem tramvaja 13.

Osim ako brojimo nadstrešnice koje u bandićevskoj režiji koštaju kao novi mali auto kao 208 ili Polo s osnovnom opremom  ::| a većinom su samo mijenjale funkcionalnije stare ili postavljene gdje je najlakše u poljima umjesto u naseljima, dok služe kao staklenici ljeti, recimo sad su na stanici na Ciglanskoj stavili jednu takvu i po suncu je odvratna u usporedbi s klasičnom starom narančastom nastrešnicom.

tramvajac 92

Jedino kaj je novo na terminalu su klupe (nekoliko komada) koje su postavljene uz rub - od ZETovih autobusnih kontejnera prema mjestu di je parkiran 347.

sniff

672 prazan kod Maksimira i 203 na 206

CONECTO430

sniff jel na 672 displeyu ima išta? Pošarano ili bilo kaj?

sniff

Mislim da ne ni naprijed ni otraga.

CONECTO430

Citat: sniff  u Ožujak 19, 2017, 21:25:50
Mislim da ne ni naprijed ni otraga.
Dobro jer vjerovatno popravljau ili su ga popravili ili samo isključili jer je bio na nl 32 crko.

marin

Kako unakažavaju te autobuse s ljepljenjem minijaturnih garažnih. I kojom logikom, tko tamo radi, pijano osoblje? Ima li netko ideju zašto gbr 203 ima napred na SREDINI mali broj, a OTRAGA običan i to na lijevoj strani, karakteristično za APD? Zašto gbr. 332 ima odozada normalno kao iz APP, a od napred minijaturni sa lijeve strane? Kaj se igramo par nepar gdje će biti zaljepljeno? Katastrofa, organizacija je nula.

STIB

Za 203 znam - bio se zaletio u ogradu u Paromlinskoj pa je cijeli prednji dio obnovljen i onda zalijepljen garažni broj s veličinom koja je "bila pri ruci"
Zapravo, pravo je pitanje zašto su uopće mjesta na koje se stavlja garažni broj, pa onda i font (bila) različita u APP i APD?
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU