Tipovi autobusa na linijama 2008.

Autor tamlover, Siječanj 02, 2008, 10:20:00

Tomek

Jesam.. Inače, večeras je ponovno NG313 gb163 na 121  :D, jedan od NG272 je otišao ranije u garažu na odmor..

tamlover

Tomek još "malo" pa bumo mi dobili tu starudiju (NG313) za stalno na 121  ;D ;D ;D, samo ne znam kaj bu vozilo na 124 kad dođu novi autobusi. Treba predložit ZET-u da posebno za tu liniju sačuvaju barem dvije Avtomontaže.  ;)

**post je tragikomičan i nije ga potrebno komentirati, kao ni shvaćati ozbiljno, iako je ziher da će NG313 kad tad postati starudija te kao takav biti stalan na liniji 121.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Tomek

Trenutno mi SG220 uopće ne smetaju na 124 jer ubrzo odlaze, oni i TAM-ovi su mi obilježili djetinjstvo tako da se bar još koji put s njima provozim prije no što odu.. Na 124 će onda NG312 koji će biti starudija  ;D
Doduše biti će dovoljno novih solaša pa mogu i Eurobusi...

manoplan

gbr 620 danas vozio Jankomir-Žitnjak (107)  :P

Tomek

Danas ovaj bijeli Regio na 231... Za razliku od ZET-ovih ovaj ima unutra udobna sjedala, kakva imaju i Regii u drugim našim tvrtkama... Šta on radi u ZET-u??? Naime, budući da su busevi kupljeni na leasing, MAN održava autobuse i ako nije u mogućnosti popraviti neki bus unutar 48 sati mora dati zamjenski, te je očito neki školski završio na popravku u MAN-u pa je MAN Importer dao ovaj Regio kao zamjenski...

STIB

Ovo više i nije tako rijedak slučaj - Citaro na 216 (ponekad i na 276):

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

bull92

danas na 176/177 voze 2 NG 313 (gbr. 157 i ?)

tamlover

Gdje su slike??

Jesu završeni radovi u G.Bistri?? Ako nisu dispečera treba pod hitno proglasit vandalom i skinut mu 30% s plaće.

Tomek

Imam slike ceste u Bistri koja je ne loša, nego očajna.. Za aute je užas, a kamoli za autobuse.. A danas su vozili gb157 i gb159.. Sramota...

tamlover

Znam da imaš slike, prošao sam onuda prije par dana. U tijeku su radovi i kolnik je sužen tako da sa svake strane fali metar do metar i po asfalta.
Nekako sumnjam da su to završili.

Zbog ovoga bi definitivno trebalo napasti ZET nekim dopisom ili objavom u medijima (ako je situacija s cestom još nepromijenjena).

bull92

ma to ni neće biti prebrzo gotovo
radi se kanalizacija i bit će gotova u roku 4 godine , pa ima nekih sporednih cesta na kojima se već par mjeseci nije ništa radilo a cesta uopće nije obnovljena

bull92

i evo pretprošle nedjelje mi se učinilo da su u ZETu napokon nešto shvatili pa su u nedjelju na 176/177 vozili 2x SG 220, ali već iduće nedjelje su vozli 2x NL 263
po meni je potpuno nepotrebno da nedjeljom dok je takva cesta i ne dođu novi busevi za Bistru voze gradski niskopodni jer nedjeljom u busevima za bistru nikad nema više od 10-15 ljudi
radnim danom je ista stvar, negdje poslijepodne na 176/177 voze najnoviji niskopodni busevi u koje se ljudi jedva potrpaju dok recimo na liniji 124 koja ima odličnu cestu vozr SG 220 poluprazan, pa šta je takav problem onda samo zamijeniti buseve

bull92

danas navečerr na 176/177 konačno voze prikladni busevi za onakvu cestu (4x SG 220: gbr 268, 275, 300 i ? i 1 NG 312 gb 150)
a čini mi se da onaj bus koji je nakon odrađene smjene na 131 išao na 176 sada umjesto na 176 ide na 124, danas je to bio gbr 81

goranxxx

Danas navečer na 165 stari dobri zglobnjak MAN (SG 220), nisam vidio gb
SETRA 417 HDH

bull92

jel mi može netko reći da li subotom i nedjeljom na 215 voze isto MB O 305 G ili vozi nešto novije