Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

Portos

747 krepao na 172. Stoji u stajalištu pokraj Kauflanda, smjer Zaprešić.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Portos

751 jedva krenuo sa semafora kod Dojkića u Podsusedu, stao u traci za uključenje na Bolognu pokraj Dojkića. Nisam vidio da li je nastavio. Mislim da je vozio na 176/177

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

STIB

Jutros u Dubravi nema jednog od dva busa na 232, nema jednog od dva na 206, ali se zato zglobni sa 216 komotno vraća u garažu. Zar nema nikoga da ga preusmjeri na jednu od te 2 linije? (232 je opterećenija u ovo doba)

(via Tapatalk)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

CONECTO430

Citat: STIB  u Svibanj 23, 2017, 08:00:30
ali se zato zglobni sa 216 komotno vraća u garažu. Zar nema nikoga da ga preusmjeri na jednu od te 2 linije? (232 je opterećenija u ovo doba)

(via Tapatalk)
Možda ima samo vozač linije 232 nije na terminalu pa ga čeka u garaži??!

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Idem samo jednu stanicu :D

CONECTO430

Evo 2 V.R na 232

Ivan

Hm, a 232 je stvarno idealna za kršine od kockica sve do 17 h radnim danom :P  i to na oba vozna reda jer je za Čret kružna linija, Melinišće je malo usko ali zavoji nisu kritični i gužve do KBD bi se ovako puno lakše riješile (uz još malo bolju reorganizaciju voznog reda)...
Ne samo da linija u obje verzije kratka pa nema tako puno veze pregrijavanje oko motora i činjenica da nema klimu (iako u APD ionako većina ne radi) i često ne valja grijanje, nego je i blizu APD ako ih treba odšlepati kad krepaju... :P

CONECTO430

Citat: Ivan  u Svibanj 23, 2017, 11:53:46
Hm, a 232 je stvarno idealna za kršine od kockica sve do 17 h radnim danom   i to na oba vozna reda jer je za Čret kružna linija, Melinišće je malo usko
na V.R 1 je solo uvijek CITARO a na V.R 2 je 70% zglobni najcešče KOCKICA a zna i biti CITARO solo.

Tomek

Jučer u Zagrebu, slike su nastale u prometnom krkljancu pa su takve kakve su, zato i idu ovdje :)
Prvo ide D-5 koja šlepa zglobni Citaro

Citaro je gbr:

A iza njih novi ZET-ov servisni kombi S-26, boja mu je totalno fulana

CONECTO430

21 U KVARU

dominik,

Bio je i u Utorak oko 17:15 u kvaru, pa se nakon sat vremena sam popravio i vratio na liniju. Koliko sam primijetio bio je problem s zrakom.

CONECTO430

Danas je preko 1h stajao tu gdje je slikan vjerovatno dizalicu čekao

MAN truck bus

Ako je do zraka nije to ništa,ako je 507 vozio 222/2 sa 4 bara u kočnicama bez retardera, onda je sve moguće.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

atr-zgb

Nije mogao voziti jer bi zablokirao, parkirna otpusta tek na 6 bara. Pogotovo stare kockice.

CONECTO430

Citat: atr-zgb  u Lipanj 03, 2017, 12:08:18
Nije mogao voziti jer bi zablokirao, parkirna otpusta tek na 6 bara. Pogotovo stare kockice.
Ali je vozio jer sam vidio i ja

822DoDo

Nemoguće jer ne može krenuti. Za kocku sam siguran i za Conecta. Ispod 6 svijetli stop i pišti i nema mrdanja. Druga je stvar ako ste vidli na displeju da piše 4, tim displejima tak i tak nije za vjerovat
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.