Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

MAN truck bus

Svjetlija je i pištala je i krenula je jer vozač nije koristio ručnu.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

421

Blokiranje kotača događa se kad je radni pritisak ispod 6 Bara, a ručna i stanična kočnica s tim nemaju veze.
"Informacija nije znanje.Jedini izvor znanja je iskustvo." Albert Einstein
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

atr-zgb

Prijatetju dodji kod mene drugi tjedan na 107 na okretistu cu ti na brenzama izbacit zrak ispod 6 bara i vidjet ces da nejde sa mjesta. Siguran sam i stojim kod svoje izjave.

421

Nemoj, jer onda slijedećih 10 -15 minuta neće nadrukati da bi mogao krenuti.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

atr-zgb

Hehe znam nego da mu se pokaze kako to izgleda u stvarbosti.

421

Došal bi i ja na 107službu, da poslikam  buljo , ali sam drugdje na terenu. pivkan

atr-zgb

leonardo123

455 na Sveticama stajao u 13:15, ne može se pokrenuti, nagnut u lijevu stranu i iscurilo sve van iz njega, servis je u akciji.

212Alex

Citat: leonardo123  u Lipanj 05, 2017, 13:55:53
455 na Sveticama stajao u 13:15, ne može se pokrenuti, nagnut u lijevu stranu i iscurilo sve van iz njega, servis je u akciji.

lin 226 jel tako??
si bumo jednu spili

212Alex

lin 226 kao sto je ovaj leonardo rekao,busa nema,ljudi cekaju na stanicama ali uzalud  i s prostenjem kunu mater zetu i svemu....ali takve ljude umirit je prava dobit ako ko to uspije....
si bumo jednu spili

leonardo123

Citat: 212Alex  u Lipanj 05, 2017, 15:33:53
lin 226 jel tako??
Da, radi se o liniji 226, mislim da je došao drugi City kao zamjena, trebalo bi provjeriti. (pomoć, na drugom v.r. je 454)

212Alex

nebi znao to potvrdit,a i neda mi se istrazivat,taman sam se zavalio uz Zuju u ruci :D  rofl
kom se da nek gleda, a da se mene pita na 226 bih vratio stare citare,oni su tu stalno prije bili i nikad skoro kolko ja znam nisu imali kvarove!
ali eto dodje Moze Ali Nece  (MAN ) i eto kaj bude...a nije prvi put....lp :)
si bumo jednu spili

545

Danas 201 na 268, kreće s stanica dok još nisu 3.i 4.vrata zatvorena.
Dal je to kvar ili su ga prebrikali, ne znam.
Ali to je bilo i sa 507 na 234 (421 sjećaš se?)

MAN truck bus

Jednostavno otkopčana blokada.(iskopčan NOT AUS ili iskopčan relej)
"kartu imamo?"

MAN truck bus

619 na 216/2 se pokvario na stanici Elka.

Bus je izbacio vodu i napravio veliku lokvu na stanici.

Tu se vidi da svijetli "STOP" i lampica za vodu. Ja pretpostavljam da je otišao kiler,a neka kolega 421 napravi točnu konstataciju kvara  bus123.
Autobus je sam po sebi odličan,brz i startan. Vozaču ne smeta što je ručni mjenjač,već to što nema ATRON i validatore (znači vozio se ja besplatno bez karte, a netko mi je rekao da me neće pustit u bus123  :)evil good_boy)pa tako nema i display pa ima tablu kao što je uočljivo na slici gore. Većina ljudi nije ušla u autobus jer je školski,pa je tako vozač poludio na stanici RT Žitnjak jer je tabla lako uočljiva (i ima jedna na boku, koja nije vidljiva na slici) pa kada su ga putnice pitale koji je to autobus vozač im je odgovorio fino i kulturno 23  rofl. Eto nadam se da će izaći drugi bus123 za zamjenu. byeg 
"kartu imamo?"