Kamionđija

Autor goranxxx, Listopad 02, 2008, 17:04:13

goranxxx

Evo da se i ja predstavim, vozač sam labudice, 25 god,  :-\ i trenutno polažem D kategoriju, živim u Svetoj Nedjelji. Divim se vozačima Samoborčeka koji u svojim opakim pilama jure lijepom našom. Nadam se da ću kad položim i ja juriti tim istim pilama jer autobus mi je u krvi i odmalena sanjam postati vozačem busa, lijep pozdrav svima, p.s. inače kak mi i nick kaže zovem se goran
SETRA 417 HDH

S319UL

Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

CroHerc

POZDRAV .  ;)           SRETNO NA POLAGANJU :P

mate

Takoder zelim dobrodoslicu... ;)

goranxxx

hvala svima na dobrodošlici, pozdrav
SETRA 417 HDH

prakticar

Bok, sused :)

I odmah u Samoborček, nemoj se s ovima iz Autoturista uopće petljati 8)

boro

goranxxx

Dobro sam situacijom pa pravac Božo Grgurić jer Franc samo iskorištava a ulaže uglavnom u Lavicu :-\ :-X
SETRA 417 HDH

EuroTrakker

Citat: goranxxx  u Listopad 03, 2008, 17:10:20
Dobro sam situacijom pa pravac Božo Grgurić jer Franc samo iskorištava a ulaže uglavnom u Lavicu :-\ :-X

Pa jel ta Lavica čemu izgleda? Pričala mi šogorica da je prije 3 godine bila tamo u svatovima i da se smrzla, nagutala dima i ostala gladna. U kratkim crtama da joj je bilo užasno
Pozdrav iz 53nje

goranxxx

Samo jednom sam bio tamo, i nisam baš bio impresioniran, lokal ko lokal, ljubazno osoblje, fali im parkinga sve u svemu nije tak loš kak neki pričaju
SETRA 417 HDH

goranxxx

Položio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
I kaj mislite di mi je sad najbolje potražit posao, dal tražit vezu za zet ili kod privatnika poput samoborčeka i sličnih ??? ??? ??? ???
SETRA 417 HDH

S319UL

Čestitke, želim ti puno prijeđenih kilometara!!!  8)
Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

tomekk

pohvalno!!!!!!. po mojem trebao bi gledati di je kakva plaća, satnica, kak se plaćaju prekovremeni itd, kakvi su putnici-mislim da u zetu ima dosta huligana itd.uglavnom raspitaj se di su bolji uvjeti
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

mate

Čestitke na polozenom ispitu... ;)
a sad vidi di ti najbolje odgovaraju uvjeti rada i ostalo sto smatras bitnim...i onda odluci di ces...i naravno sretno u odabiru... ;)

goranxxx

POŠTOVANA GOSPODO!
Pošto sam dobio dosta kritika od osoblja iz ugledne firme obrisao sam svoj post. također bi se ispričao svima koje je moj post uvrijedio, nisam imao lošu namjeru nego samo ukazati na krizu u zemlji koju teško ko može izbjeći pa i naše vodeće firme. Od više izvora sam čuo te informacije i mislio sam da bi bilo red da ukažem na to kakva je teška situacija u zemlji no nisam mislio na to da bi time mogao naštetiti ugledu te firme. Pozdrav svima
SETRA 417 HDH