Putopis po Zagrebu i okolici

Autor MAN truck bus, Travanj 21, 2017, 07:56:29

sniff

Ovo već liči na nešto, još možda jedna slika unutrašnjosti, vozača u vožnji (besplatna reklama za firmu  good_boy ) i komandnog pulta iz nekog zanimljivog kuta. Malo se igraj s time. Druga ti je dobra. 8)
EDIT: jedna-dvije iz vožnje također, ne cijelu Branimirovu kao zadnji put  pivkan

MAN truck bus

Hvala. Što se komandnog pulta tiče. To je teško izvedivo. Jer nitko ne smije biti u kabini osim vozača. Ali potrudit ću se.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Shole

Odlično.  Nebo i zemlja u odnosu na ono od neki dan. 

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

CONECTO430

Citat: sniff  u Srpanj 10, 2017, 18:17:38
možda jedna slika unutrašnjosti, vozača u vožnji
Sniff misliš da je to lijepo kad slikaš vozača i staviš na forum gdje to vidi +10k ljudi? Zamisli da tebe tako netko slika bez pitanja i stavi na neku stranicu gdje te puno ljudi vidi dali bi ti bilo ugodno? pivkan

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Idem samo jednu stanicu :D

Shole

Ako je dobar s vozačem s kojim je napravio đir onda ga može pitat dal smije stavit,  ako nisu toliok dobri onda može zamutit facu,  a najlaške od svega je kadrirat tako da se uopće nevidi tko vozi

421

Citat: sniff  u Srpanj 10, 2017, 18:17:38
Ovo već liči na nešto, još možda jedna slika unutrašnjosti, vozača u vožnji (besplatna reklama za firmu  good_boy ) i komandnog pulta iz nekog zanimljivog kuta. Malo se igraj s time.
Nije besplatna:
  Zakon o osnovama sigirnosti prometa na cestama          Članak 162.
(1) Osoba koja se prevozi vozilom ne smije ni na koji način ometati vozača u upravljanju vozilom, niti utjecati na vozača da upravlja vozilom na način kojim sesmanjuje sigurnost prometa.
(2) Novčanom kaznom u iznosu od 500,00 kuna kaznit će se za prekršaj osoba koja postupi suprotno stavku 1. ovoga članka

BTW kolega koji je dao volan u ruke drugome imao je grdnih problema nakon objavljivanja na YouTube, pa smanjite doživljaj, hormone i adrenalin.
Razmislite o tomu!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN truck bus

Citat: Shole  u Srpanj 10, 2017, 19:21:28
Ako je dobar s vozačem s kojim je napravio đir onda ga može pitat dal smije stavit,  ako nisu toliok dobri onda može zamutit facu,  a najlaške od svega je kadrirat tako da se uopće nevidi tko vozi
Dobar sam si,ali zašto da ja sad njega direktno slikam i stavljam na forum? Čemu?
@421
Grdnih problema? Koliko ja znam isključen je iz službe na 2 tjedna i dalje vozi. A ja sam siguran da onaj kome je dao da vozi nije klinac od 2 godine.

Shole

Nema se šta davat bus bilo kome.  A pod slikanjem vožnje se mislilo na neki fora kadar čisto da se vidi kako to otprilike izgleda i s naše pozicije

sniff

Kolko se vidi, vozač 231, 470 i još nekih linija je isti. Tako da kolega Mtb očito "poznaje" vozača, što se može shvatiti, iako već znam to unaprijed, tak da ne pričam nesuvislo . Šta skačete odmah, kao da će mu ulaziti u kabinu dok vozi. Mislim na nešto u stilu Teutonicove slike iz šibenskog SU313 od prošle godine. I ja izbjegavam ikakve ljude slikati radi svakakvih reakcija ili neugodnosti, al kao što rekoh, dobro je, nastavi, kombiniraj. Točka.

Poslano sa mog Lenovo A7020a40 koristeći Tapatalk

CONECTO430

Citat: sniff  u Srpanj 10, 2017, 23:15:38
Kolko se vidi, vozač 231, 470 i još nekih linija je isti. Tako da kolega Mtb očito "poznaje" vozača

Poslano sa mog Lenovo A7020a40 koristeći Tapatalk
Poznaje vozača da, ali opet u ZET-u je pravilo da čak niti centar nesmije snimati vozače, a da bude netko drugi. Svejedno i da pita vozača, postavi @sniff sebe u tu poziciju upoznaš vozača nakon 2 tjedna mu dođeš onak "e mogu Vas staviti na forum?" Onako WTF? Da tebe netko nakon 2 tjedna poznavanja tako pita dali može te slikat i staviti na forum koji gleda +10k ljudi dali bi iskreno to dozvolio? Pitate razlog koji je a ti onako mrtvo ladan pa da kako je rekao @Shole vidimo kako to izgleda iz putničke pozicije a svi se vozili bar 1 put u autobusu!

Idem samo jednu stanicu :D

MAN truck bus

Poznajem vozača više od 2 tjedna. Ali mi je glupo slikat vozača direktno. To mi  je bezveze jer onda kao da ga hoću prijavit koliko god sam si dobar. Ako me vozač traži da ga slikam onda ga slikam i dam njemu slike i neka on radi šta hoće s njim.
Evo slika kabine gbra 470

Putnički prostor

Bonus za Sniffa
MAN NL 263

MAN u ❤️

sniff

Citat: CONECTO430  u Srpanj 11, 2017, 01:49:02
Poznaje vozača da, ali opet u ZET-u je pravilo da čak niti centar nesmije snimati vozače, a da bude netko drugi. Svejedno i da pita vozača, postavi @sniff sebe u tu poziciju upoznaš vozača nakon 2 tjedna mu dođeš onak "e mogu Vas staviti na forum?" Onako WTF? Da tebe netko nakon 2 tjedna poznavanja tako pita dali može te slikat i staviti na forum koji gleda +10k ljudi dali bi iskreno to dozvolio? Pitate razlog koji je a ti onako mrtvo ladan pa da kako je rekao @Shole vidimo kako to izgleda iz putničke pozicije a svi se vozili bar 1 put u autobusu!

Kakvo prijavljivanje, iz štosa čisto, ne mora bit cijeli u kadru. A sad baš da toliko ljudi prati temu...

Btw, malo vedrine, čemu bit uštogljen, pogledaj 200ti post u slikama Samoborčeka, ne vjerujem da je bilo ikakvih nesuglasica.

MAN truck bus

Linija:274
Relacija:Dubec-->Laktec
Autobus: MAN Lion's City
Gbr:475
Bilo mi je bezveze slikat bus u Dupcu. Pa sam slikao samo u Laktecu

MAN u ❤️

MAN truck bus

Linija:128
Autobus:MAN Lion's City 2006
Črnomerec

Lukšići

Pogled na ZG

I ostala naselja