Reklame na autobusima

Autor maky, Kolovoz 20, 2008, 22:09:12

Paško

Na #302-304 su se pojavile reklame "ZET za Ultru", što je ironično jer ti autobusi nisu došli za Ultru niti ih je ZET poklonio. To valjda i službeno znači da će i ove godine ZET posuditi neke svoje autobuse za Ultru.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

MAN truck bus

Ne znam baš. Mi smo ove godine dosta naknap sa bus123. byeg
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

sniff

Ima zglobnih u garažama, nać će se.

man323

Ne bi treba biti problem nabaviti nekih 10-tak autobusa (prošle ih je godine posuđeno 12) jer su sada školski praznici i svugdje vladaju redukcije linija, pa samim time i u Zagrebu.

MAN truck bus

I uz te redukcije je jučer izašlo u promet 5 kockica. Što nikako se nebi smjelo desit tijekom ljetnih praznika. U APPu su Citelisi u punom pogonu. Dosta MANova i Mercedesa je na servisu klima i ostalog. Ako želite pošaljemo vam MAN NG 312 i Mercedes Benz O405GN2.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

lussin

Da ti ćeš govorit šta će ZET slat dole. Daj se uozbilji

MAN truck bus

Pa to je bila šala. Ja mislim da nebi trebao ništa slati , jer jedva sebe pokrije. byeg

elez

Ni ne treba nista slat, ima dosta privatnika ode tako da nam vaši busevi ne trebaju
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

MAN truck bus

Ajde dobro. Hvala na info. Mogu javit voditeljima da ne pripremaju buseve za Split. ;D
Ali stvarno sad pitanje.
Jel se neko vozio u ZETovim busevima do Ultre? Od turista?
Ja mislim da nije niko. Svi taksijima. byeg

tramvajac 92

Vozili su se oni koji nemaju para za taxi. Tko se inače vozi busom? Većinom oni koji si ne mogu bolje priuštiti.

XDonald

#304 , #220 nova reklama Admiral:

Diermeech

Citat: MAN truck bus  u Srpanj 12, 2017, 16:41:40
I uz te redukcije je jučer izašlo u promet 5 kockica. Što nikako se nebi smjelo desit tijekom ljetnih praznika. U APPu su Citelisi u punom pogonu. Dosta MANova i Mercedesa je na servisu klima i ostalog. Ako želite pošaljemo vam MAN NG 312 i Mercedes Benz O405GN2.
Ajme jadni rastopiti ćemo se, pa zamisli kako su se ljudi prije 20 godina uopće usudili voziti u busu ili tramvaju bez klime?

MAN truck bus

Možda živimo u 21. stoljeću? umnik2 Da nitko nnee misli  na vozača bus123 koji provede službu od 8h u tom autobusu na +40.  russian_roulette

Diermeech

Zašto bi ja mislio na nekog drugog, ako sam običan putnik i ne mogu ništa tu napraviti? Tu je banditić koji je npr. umjesto fontana i najave nabavke 60 novih tramvaja ( koji kostaju preko 2 mil. eur po komadu ) mogao zamjeniti prastare buseve. Za cijenu 5 tramvaja moglo se nabaviti 30 zglobnjaka. I zanimljivo mi je kako nitko ne žali APVG vozače, koji imaju samo 7 klimatiziranih autobusa...
I kockice su većinu svojeg radnog vijeka provele u 21. ne u 20. stoljeću.
Sry za off topic.

Lion's Driver

MAN truck bus.... jučer san ti reka da razmisliš o svemu prije nego išta igdi napišeš ili ajde  klinac