MAN Lion's City G

Autor man323, Srpanj 16, 2017, 23:28:18

Dreamwalker

Čemu služe ove dvije reflektorice? Nije da smo u Sibiru ili polarnom krugu pa da im trebaju dodatna svjetla. To sam vidio i na jednom Autotransovom Tourismu.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

sniff

Jel' sigurno da idu u APD ?

Poslano sa mog Lenovo A7020a40 koristeći Tapatalk

421

Citat: Dreamwalker  u Listopad 14, 2017, 14:31:24
Čemu služe ove dvije reflektorice? Nije da smo u Sibiru ili polarnom krugu pa da im trebaju dodatna svjetla. To sam vidio i na jednom Autotransovom Tourismu.
Dnevna svjetla...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

822DoDo

Još uvijek je plan da tih 10 ide u APD samo što je u planu i rashod 10 O405GN a 6 (boljih) bi trebalo ostati. Ali godinama O405GN idu u rashod i nikako da odu pa sumnjam da će i sada
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Ivan

Joj opet vi o planskim rashodima koji se svode na određni broj, koliko još puta... Kako objasniti više da toga u ovakvim uvjetima deficita nema, nego sve što se može provući pod ispravno vozi dok se ne raspadne. Novi jedva nadoknađuju postojeći manjak.

822DoDo

Ja znam da se silom želi rashodovati 10 autobusa, zato su ove i dobili da zamijene stare a ne da podebljaju vozni park...iako kažem da ne vjerujem u to niti ću vjerovati dok god voze O405GN
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

NP-549

Neznam kako se Zagreb i ZET uklapaju u priču o autobusima koji praktički pa poklanja EU pod uvjetom da stare rashoduješ.  Da li su uopće aplicirali za buseve, ako jesu onda za koliko ? Uvjet je da se stari autobusi rashoduju, a ne prodaju ni poklanjaju. Moja je pretpostavka da će svi O405G i NG312 koji su u OK stanju voziti i dalje barem još godinu dana i da će upravo oni bit zamjena staro za novo.

Dreamwalker

Mene ne bi čudilo da sad 10 kockica fakat van svake logike izrežu (ili bar 5), pa kad bi išlo 1 za 1 imali bi mogućnost nabave manjeg broja autobusa. I opet bi bili u deficitu. Jer to je jednostavno ZGH.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

NP-549

Koliko još ima autobusa ispod 2001. godišta ?   NG 312, NL263, O405G ?  Prvi moderniji su druga serija NL-ova i prvi Citari, pretostavljam da njih neće dirat

Diermeech

Ima 50-ak buseva ispod 2001. godišta, po meni bi trebali  izrezati i prvu seriju solo šitara, a što se tiče novijih NL-ova, te mašine mogu još par godina bez problema jurišati zagrebom. Jedini "problem" im je klima, koju nemaju.

MAN truck bus

Ispod 2001 su: MAN NG 312,MAN NL 263 1999, MB O405GN2. Pošto su MAN NL 263 '99 u APVG sumljam da će njih dirat.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

NP-549

Citat: MAN truck bus  u Listopad 15, 2017, 11:06:17
Pošto su MAN NL 263 '99 u APVG sumljam da će njih dirat.

Kakve to veze ima ?  Najlakše rashodovat i njih, a u Goricu poslat spomenute novije NL-ove bez klime

podgora

Najbolje rashode poslat u Split

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

NP-549

Citat: NP-549  u Listopad 15, 2017, 10:18:17
Neznam kako se Zagreb i ZET uklapaju u priču o autobusima koji praktički pa poklanja EU pod uvjetom da stare rashoduješ.  Da li su uopće aplicirali za buseve, ako jesu onda za koliko ? Uvjet je da se stari autobusi rashoduju, a ne prodaju ni poklanjaju. Moja je pretpostavka da će svi O405G i NG312 koji su u OK stanju voziti i dalje barem još godinu dana i da će upravo oni bit zamjena staro za novo.

MAN truck bus

Ovi nisu došli od EU. To bi Lion's City GL trebali doći 15 komada sljedeće godine od EU.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"