MAN Lion's City G

Autor man323, Srpanj 16, 2017, 23:28:18

elez

Citat: Majstor  u Listopad 22, 2017, 09:58:29
Voith 864.6 / ovaj zadnji broj 6 nije broj stupnjeva prijenosa već generacija modela 6 /
Voith ima samo sa 4 stupnja prijenosa nekad je bio i sa 3 stupnja ali sa generacijom .5 mjenjača i novije nudi se samo sa 4 stupnja prijenosa - brzine
Hvala na objašnjenju, Leonardo123 malo google prije pisanja gluposti  byeg
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Shole

Citat: Majstor  u Listopad 22, 2017, 09:58:29
Voith 864.6 / ovaj zadnji broj 6 nije broj stupnjeva prijenosa već generacija modela 6 /
Voith ima samo sa 4 stupnja prijenosa nekad je bio i sa 3 stupnja ali sa generacijom .5 mjenjača i novije nudi se samo sa 4 stupnja prijenosa - brzine

Da, bili su pred 20-ak i više godina oni modeli DIWA 1 i 2 sa tri brzine. Imali smo ih u prvim automaticima.   Stari ZF-ovi su, ako se ne varam, imali 4 brzine, dok je poslije to naraslo na 6, s tim da ih ustvari bude 7 jer je prva podjeljenja na pola.  Jedni od polovni SL202 su imali te ZF-ove,  dali ex Herne ili Passau to će već netko drugi bolje znat

822DoDo

Citat: elez  u Listopad 22, 2017, 10:09:43

Pa on je ukazao na glupost u članku...6 - stupanjski mjenjač a mjenjač od Voitha...nije ni meni to bilo jasno jer znam da Voith u ponudi ima samo 4 - stupanjske mjenjače a ZF 6 pivkan
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

leonardo123

Citat: elez  u Listopad 22, 2017, 10:09:43
Hoćeš reći da sam napisao glupost jer sam pitao za objašnjenje? Naime, kolega 421 je napisao da je Voith 854.6 u novim MANovima i znam da Voith ima 4 brzine, dok u članku piše da ima 6 brzina. Objasni mi zašto je moje pitanje glupo ako sam pitao za objašnjenje.

Dreamwalker

Citat: smogovci.bbb2  u Listopad 22, 2017, 09:52:02
Eto, toliko smo žudili za MAN-om a osim novog motora i kozmetike prednjeg /stražnjeg dijela praktički se već godinama vozim u ovakvom autobusu. Čekam Solaris klinac

Istina. Gledam i ovog novog Coacha. Pa osim novog vanjskog dizajna, nema ništa novog. Nema ni nova sjedala, koja bi eventualno bila udobnija od sadašnjih ni nekog detalja u interijeru koji bi pokazao da je to novi model. Moram reć da su recimo Setra, Van Hool ili VDL puno bolji po tom pitanju.  Kad ide novi model van, sve je unutra i vani novo.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

822DoDo

Pa to vam je svima samo dokaz koliko je MAN napredan da na njemu više ništa ne treba mijenjati. Doveden do savršenstva  rofl pivkan
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Dreamwalker

Ak je MAN pojam savršenstva, onda živjelo nesavršenstvo ;D

smogovci.bbb2

Citat: MAN19464  u Listopad 22, 2017, 10:06:00
Prva vožnja putnika mogla bi biti na dan svih svetih, a možda ih ranije puste u promet.
Neka stoje parkirani u garaži dok ne istekne leasing
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

elez

Citat: leonardo123  u Listopad 22, 2017, 10:24:16
Hoćeš reći da sam napisao glupost jer sam pitao za objašnjenje? Naime, kolega 421 je napisao da je Voith 854.6 u novim MANovima i znam da Voith ima 4 brzine, dok u članku piše da ima 6 brzina. Objasni mi zašto je moje pitanje glupo ako sam pitao za objašnjenje.
Ako znas sto onda pitas, proguglaš i tjt. A davno je dokazano da novinama ni novinarima ne treba vjerovat.
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

MAN truck bus

Bitno da sam ja prepametan.
Mislim da bi se već mogli provozati od četvrtka kada će 206 imat 8 voznih redova.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

kikas_usora

Premijera može početi

Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk

Dreamwalker

ZG-1991-GG? Jel dobro vidim broj?

MAN truck bus

Zato i nema Urbanwaya u prometu. Evo sada će Urbanwayi biti dva puta predstavljeni.
EDIT: Koliko ja vidim prvi ima garažni broj 581, a ne 580.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

545

Sad će na Bandićevoj stranici pisati da je došlo još 15 novih autobusa.
A putnici su već zaboravili da je ovih 5 Iveca već u prometu 2,5 mjeseca, te da su već bili predstavljeni.
Obično preseravanje!
O gar. brojevima MAN-ova mogu reći - čisti idiotizam.

Da bar netko od tih vrlih pametnjakovića iz ZET-a malo baci pogled na ovaj forum, pa pročita neki post i razmisli, moglo bi se nešto poboljšati na bolje u JGP.

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

lussin

Citat: Dreamwalker  u Listopad 22, 2017, 11:46:19
ZG-1991-GG? Jel dobro vidim broj?
Meni se više čini da je ZG-1191-GG ali vidjet ćemo sve