MAN Lion's City G

Autor man323, Srpanj 16, 2017, 23:28:18

smogovci.bbb2

Citat: 421  u Listopad 25, 2017, 18:12:21
Djelimično točno.
222/3 završava službu u 17:00 na GK pa slijedi pauza od 17:15-19:10 nakon koje odrađuje dvije vožnje za Jaruščicu.
221/1 odrađuje dva polaska za Jankomir nakon posljednjeg polaska iz Travnog u 19:49.
Obično taj autobus sa 222/3 ode u garažu a zamijeni ga jedan sa 221 hi
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Nemoguće:
221/2 završava u  0:15> garaža
221/3 završava u 18:50>garaža
221/4 završava u 00:00>garaža
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

421, pišem o autobusu a ne vozaču. Znači vozač sa 222 preuzme autobus sa 221 i onda ima polazak u 19:20 iz Av. Dubrovnik. A vozač sa 221 koji ostavlja svoj autobus vozaču sa 222 uzima njegov autobus i vozi ga u garažu. Vidio ne jednom na GLK

545

Jedna sa Žitnjaka. Linija 222

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

STIB

Vozio sam se i ja danas sa 589 na 222.
Osim što miriši po novom, vjerujem da mnogi putnici nisu niti primijetili nešto posebno u njemu.
Ne znam koliko će vozači (i putnici) biti sretni s mogučnošću otvaranja samo jednog krila prednjih vrata.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

smogovci.bbb2

Imam jedno tehničko pitanje. Kako to da je u Trolejevim dovoljna jedna klima a ZET-ovi imaju dvije ???

545

Da, ugodan je bus definitivno. Užitak se voziti u njemu. Sviđaju mi se nagazni senzori na 3.i 4.vratima.

A vozači već gunđaju, njima su Citari No. 1, no to je tako.

elez

Citat: smogovci.bbb2  u Listopad 25, 2017, 20:37:59
Imam jedno tehničko pitanje. Kako to da je u Trolejevim dovoljna jedna klima a ZET-ovi imaju dvije ???
U Autotrolejevom podforumu je vec odgovoreno pa cu ponovit: nije važno koliko krovnih jedinica imas vec koliko alternatora je na motoru i koliki su oni (njihovi amperi) i kompresor. Na krovu su ventilatori i tjt. Razlika u ohlađenosti ta 2 busa moze bit ista ili malo razlicita. Ponavljam se alternatori i kompresor su najnajnajvazniji za snagu i mogućnost klime.
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

smogovci.bbb2

Čitao sam ja RI podforum. Ako je to tako, zašto su onda dvije kad je dovoljna jedna (valjda je jednu lakše održavati nego dvije iako je njima problem i jedna). E to mene zanima. Pa ako netko zna, eto, zahvaljujem unaprijed

MAN truck bus

Citat: STIB  u Listopad 25, 2017, 20:30:54
Vozio sam se i ja danas sa 589 na 222.
Osim što miriši po novom, vjerujem da mnogi putnici nisu niti primijetili nešto posebno u njemu.
Ne znam koliko će vozači (i putnici) biti sretni s mogučnošću otvaranja samo jednog krila prednjih vrata.
Neki vozači će biti vrlo sretni jer otvaranjem samo lijevog krila neće se nitko moći provući bez karte. Danas putnici su samo mislili da je to probni autobus, ali nije. ;)evil
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

C2

Vidi se nešto plavo na desnom krilu 3. vrata. E sad je li to tipkalo za kolica ili neka naljepnica? Nitko još nije detaljno poslikao pa se ne može jasno zaključiti iz dosadašnjih slika.

545

@c2 tipkalo za kolica.

545

Evo, možda se ne vidi baš najbolje.

MAN truck bus

Citat: citaro  u Listopad 25, 2017, 21:51:22
Sto se tice problema s grijanjem zimi u kockicama, znam da smo razliciti, ali meni osobno bi bilo super da je u autobusima zimi otprilike jednako hladno kao vani, nema mi niceg goreg nego uci u kipuc autobus i onda skidati 12 slojeva odjece sa sebe kako ne bih izgubio 5 litara vode tijekom voznje.
Ne treba biti unutra 50 stupnjeva, ali treba biti toplo.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

smogovci.bbb2