Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

XDonald

U #308 se rucno napisalo stisni za otvorit, a i neka budala je ostavila bocu di joj nije misto  >hammer<
Zatim iz #243

netko

??
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Shole

Ovo mi djeluje ko gradski Conecto. Jesu bile i prije ove full tapecirane ?

man323

U pravu si Shole, ovo je gradski Conecto. Tvornički su imali ista sjedala kao i vaši Conecti i Citari, gdje je samo sjedeći dio i jedan dio naslonjača tapeciran

Sent from my iPhone using Tapatalk

Shole

Ovo mi miriši na Bandićeve metode.  Deal sa kumom koji će u nedogled krpat siceve.

roko

XDonald

Primjetio san da je zasad samo #206 dobio plavi tapecirung priko cilih sjedala, dok ostali Conecti nisu, mozda budu.
#191 je dobio u zadnjem redu 2 nove sjedalice bez tapecirunga
#283 - nismo imali unutrasnjost gradskih kombija, evo malo:

XDonald

1. Posto je #288 kao i svi Crosswayi u dobrom i urednom stanju, nije nimalo lipo vidit ovo...

2. #207 je u prikolici dobio plave navlake, a takve ima 206 na svim sjedalima.

Paško

U prigradu se skupi daleko više ovakvih potpisa od gradskih linija. Pozdravljam uvođenje ovih plavih navlaka, a bolje da ih ima samo u prikolici nego da ih nema uopće. Danas sam se baš vozio u #208 u kojem su donji dijelovi (za sjedenje) nekih sjedala baš gadni. Potpuno fali tapecirung pa je sve što je ostalo ostatci ljepila i prašine za koje sam siguran da nitko ne želi sjesti na njih.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

#207, puno ljepše nego prije
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

elez

Lipo je al neće dugo izdržat. Nac ce se neki mamlaz koji ce svoje frustracije iskaljivat na navlakama.
P.S fali jedna stolica u #223 iza 2. vrata.
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

citaro

Ovo jako lijepo (i udobno) izgleda, ali se i cini poprilicno pogodnim za devastiranje...

man323

Za 3-4 mjeseca će sve ove navlake biti rasparane, išarane i iskidane.
Svaka čast onome tko je ovo marljivo i odlično presvukao, ali u splitskim autobusima se moraju ugrađivati sjedala bez navlaka jer klijentela ne cijeni "komfor" koji nudi spužva sa navlakom.

elez

Radi toga je Beogradski GSP uzeo stolice samo plastika i riješeno kidanje i uništavanje
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

XDonald

Tapecirunzi sa sidala nisu skidani, vec su sidala priko njih (kao i ona bez njih) presvucena navlakama - da prikriju sav plis i ostatke ljepila jer to su busevi koji redovno voze i moraju slicit na nesto. Puno je jednostavnije tako ih presvuc nego cilo sidalo tapecirat sa spuzvom, a opet ovako odlicno izgleda. Dobio ih je i #212, a bilo bi jos bolje i u trogirske (#210,211) i omiske (#204,205) stavit.
Slika kako je prije stavljanja izgleda 212 - kuga i kolera: