Kinezi

Autor manoplan, Travanj 04, 2008, 14:17:35

maky

Citat: CroHerc  u Listopad 12, 2008, 18:18:34
I još jedno  kinesko gradsko čudo

KING LONG

http://www.king-long-bg.com/images/index/King-Long-Factory.jpg
Koliko ja znam, ovo je kopija Neoplanovog aerodromskog Aprona  ::|

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

mansg313

Dali tko zna dali ima uopče servisa za cummnis motore u hrvatskoj ja znam za sam jedan u zagrebu pa me zanima jel ima u drugim gradovima? ??? ::|   

manoplan

Citat: mansg313  u Listopad 12, 2008, 20:30:43
Dali tko zna dali ima uopče servisa za cummnis motore u hrvatskoj ja znam za sam jedan u zagrebu pa me zanima jel ima u drugim gradovima? ??? ::|   

Treba malo i googlat po netu,a ne samo pitat  ;)

http://www.king-long.eu.com/servis.shtml 

CroHerc

Citat: mansg313  u Rujan 30, 2008, 19:26:24
Evo jedne male usporedbe kao sto znate toping trede ima jednog higera evo malo silka njega i jos nekih buseva:OVO JE HIGER

A ovo je cazmatransova setra 415 HD gb 302

A ko imate jos slika ove jeftine kopije stavljajte da svi vide kakva je to prevara

EVO JOŠ JEDNE USPOREDBE SA SETROM I KINEZIMA  ( NEZNAM KOJI JE OVO KINEZ )

KINEZ-  http://www.etspe.ca/junk/goldendragon-setra.jpg

SETRA-   http://www.etspe.ca/special/setrademo-05/special/setrar3.jpg

tomekk

šta ovo kinesko čudo ima samo jedna vrata il' ima i s druge strane isto vrata ???
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

goranxxx

Ja baš i ne vidim neke prevelike sličnosti na niti jednom od zadnja 2 primjera, jedino na zadnjem su slična svjetla
SETRA 417 HDH

tomekk

ima i ona srebrna lajsna a la setra iznad vrata
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

goranxxx

Citat: tomekk  u Listopad 22, 2008, 22:23:37
pa to ti je sada u modi, pogledaj samo Jakovov Isuzu, i on ima tu lajsnu, al recimo uopće ne vidim sličnost na onom primjeru prenjeg dijela setre i kineza
SETRA 417 HDH

aaaaa

Ma mogu staviti i natpis "Lamborghinni" Kinez ostaje Kinez  :D :D :D

goranxxx

Naravno da je tako samo mislim da na onim primjerima nema neke prevelike sličnosti, a uvjeren sam da kinezi naprave 100% kopiju setre i da je duplo jeftinija da će prave firme kupovati rađe original
SETRA 417 HDH

aaaaa

Citat: goranxxx  u Listopad 22, 2008, 22:41:51
Naravno da je tako samo mislim da na onim primjerima nema neke prevelike sličnosti, a uvjeren sam da kinezi naprave 100% kopiju setre i da je duplo jeftinija da će prave firme kupovati rađe original

Ma jašta će. Ni jedna ozbiljna firma neće kockati se sa renomeom i eksperimentisati sa neprovjerenim proizvodima...

CroHerc

Citat: goranxxx  u Listopad 22, 2008, 22:31:47
Citat: tomekk  u Listopad 22, 2008, 22:23:37
pa to ti je sada u modi, pogledaj samo Jakovov Isuzu, i on ima tu lajsnu, al recimo uopće ne vidim sličnost na onom primjeru prenjeg dijela setre i kineza

na ovoj prvoj slici man je vjerovatna mislio na setru sa sjajnim  moskom kao ovau mene sa strane jer tako dosta sliči a sa ovom sivom manje

a na drugoj slici osim navedenog identičan je i poklopac motora i ovaj ovalni dio iznaz poklopca

po mni higer ima naj manje kopiranih detalja  od svih poznatijih kineza

goranxxx

činjenica je da kinezi kopiraju i ja stojim iza te tvrdnje, al recimo prednji kraj me podsjeća samo po srebrnoj boji na setru, dobar sam poznavatelj setri i za mene je bus br. 1 pa znam kaj tvrdim, znači netreba se tražit igla u plaštu sijena
SETRA 417 HDH

euro bus rijeka

Poštovani,

Euro Bus  Vas poziva na  službene prezentacije King Long autobusa  koje se održavaju:

RIJEKA -   utorak 04. studenog 2008. na Automotodromu Rijeka, Grobničko
        polje,(na prostoru parka vozača), s početkom u 10:00 sati.

OSIJEK -   srijeda 05. studenog 2008. na parkiralištu hotela Zelenkrov, Osječka 67,
       Čepin s početkom u 10:00 sati.

Pozivamo Vas da uz ugodno druženje  razgledate i isprobate autobuse te da dobijete sve informacije vezane uz mogućnosti financiranja i isporuke istih.

U nadi da ćete svojim prisustvom uveličati ovaj događaj srdačno Vas pozdravljamo i očekujemo.

evobus