Kvarovi Prometovih autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:37:12

Neko

Citat: elez  u Prosinac 31, 2017, 11:24:52
Budimo realni Nike se obogatio na prometu, a da su dosad mogli kupit šlepu jesu jer koliko su ukupno para njemu dali mogli su kupit itekakav kamion. Nike sad ima jos jednu šlepu (Scania) pa ako mogu neka kupe u njega ovog Iveca, to bi im bilo najpametnije.

Kad bi prodao Prometu Iveca, mogao i odmah prodati i Scaniu jer ne znam koga bi šlepao sa Scaniom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MAN truck bus

Opet kad bi Promet imao i šlepu opet moraju imat nekog tko će vozit šlepu i još jedan majstor koji će ići i spajat zrak raskočit bus, skidat poluvosovine i ostale stvari...
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Shole

Pa imaju majstore za vanjske intervencije. Oni koji izlaze popravit bus kad se rješava bez šlepanja.  Isti ti idu i kad je šlepanje, samo ide još 1 koji vozi kamion.

Vrlo lako je izračunat koliko je u zadnjh 3,4 godine plaćeno drugoj firmi za šlepanje autobusa. Onda to usporediš sa ratom za kredit za kamion. Mislim da bi se brzo isplatio.

Dreamwalker

Državna firma, kao i većina ostalih. Ima para za bacanje, ali nema za pametno ulaganje.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Neko

Citat: MAN truck bus  u Prosinac 31, 2017, 13:50:26
Opet kad bi Promet imao i šlepu opet moraju imat nekog tko će vozit šlepu i još jedan majstor koji će ići i spajat zrak raskočit bus, skidat poluvosovine i ostale stvari...
A Promet fala bogu nema ni vozača ni mehaničara za spojit zrak i odkočit autobus za šlepanje?!?!
Ma dajte ljudi molim Vas...

Neko

Citat: Dreamwalker  u Prosinac 31, 2017, 14:08:16
Državna firma, kao i većina ostalih. Ima para za bacanje, ali nema za pametno ulaganje.

A da nije nešto drugo, da nije kakva direktiva s viših instanci izvan "državne firme" postavila stvari ovako?
Da nije neko izvan Prometa, rodijaku namještao posao, koji ne može propast (s obzirom na starost i stanje voznog parka Prometa)?

Shole

Ovo zadnje mi je prvo palo na pamet.  Trebalo bi ustanovit tko je vlasnik ove šlep službe i u kakvoj vezi može bit sa nekim visokopozicioniranim

Dreamwalker

Citat: Neko  u Prosinac 31, 2017, 17:10:11
A da nije nešto drugo, da nije kakva direktiva s viših instanci izvan "državne firme" postavila stvari ovako?
Da nije neko izvan Prometa, rodijaku namještao posao, koji ne može propast (s obzirom na starost i stanje voznog parka Prometa)?

Nešto sam krivo rekao? Pametno ulaganje nema veze s rođacima, kumovima i prijateljima. Bacanje novaca ima. Imaš jako puno primjera po firmama za JGP u gradskom vlasništvu gdje se moglo puno jeftinije proći, ali je netko trebao pobrati novce.
Isto ti je u ovom slučaju. Kad bi im netko rekao da kupe kamion, onda bi rekli da se za tako što nema novaca. Ali za ovo ima.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

podgora

Taj nike slepa cilu dalmaciju samo nije Promet Ma,jer oni imaju svoju šlepu.Ja msn da taj Nike neki rodjak s brda.

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Neko

Citat: podgora  u Siječanj 01, 2018, 02:19:43
Taj nike slepa cilu dalmaciju samo nije Promet Ma,jer oni imaju svoju šlepu.Ja msn da taj Nike neki rodjak s brda.

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

Ma šlepa bi on da ne kažem šta, da nije Prometa, koji je krenuo u nabavu šlep kamiona i iz nepoznatih razloga obustavljena nabava. U međuvremenu se šlepalo starim prigradskim Neoplanima, a onda se pojavio specijalni šlep Iveco.

MAN truck bus

Promet ni nemora kupiti šlep kamion / samo doda određenu opremu na autobus i može šlepat.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Shole

Trolej je uvijek imao kamion i u rezervi bus koji ima instalaciju za šlepanje i spoj za zrak.  Sad je rezervno šlep vozilo SU240 #602,  solo MAN kockica sa motorom OM427H iz zglobnih Sanosa.
Prije njega je to bio MAN SU220 #470,   još prije Sanos S115 #549,  a najdalje što se sjećamo šlep bus je bio novosadska Alfa Mille #222

podgora

Ja se sječam da je Promet prijašnjih godina šlepa buseve sa jednon staron Rabon ja msn da je plava bila.
Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

elez

Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...