Tipovi autobusa na linijama 2018. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor 405GN2, Siječanj 02, 2018, 16:49:01

405GN2

Neznam što si vidio, ali na 213 sam ja vidio 432 i 435 cijeli dan!
Mnogo znati, znači prije vremena ostariti.

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

405GN2

I dalje se držiš "sve znaš, ali ništa neznaš" Urban na 208 je uobičajeno cijeli tijedan je bio 1 na 208 i to 402! Ako nisi siguran prije objave dali treba postati nešto ili ne pitaj nekoga! Naporan si svima postao sa svojim glupostima!

MAN truck bus

Meni nije normalno da je Urbanway na 208, ako su ovih dana bili na 203,226,233...
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

sniff

405GN2

Bili su:
401 - 203
402 - 208
403 - 233
404 - 233
405 - 2**
To što je tebi neuobičajeno! Ajde molim te se skuliraj! Nemoj gluposti pisati!

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Ivan

Mtb i 405gn, hoćete prekinut više s tim glupim međusobnim prepirkama i vrijeđanjem ljudi koji primijete nešto na što dosad nisu navikli? Prije ste svaki dan tu pisali kad se pojavi bilo koje vozilo koje malo odstupa a sad vrijeđate ljude jer prvi put vide novi bus na liniji poput 208. Normalni ljudi ne mogu više uopće pratiti forum.

405GN2

Tu ima normalnih ljudi?

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

MAN truck bus

Ima da, nisu svi ko ti. Trolični. Došao si na ovaj forum kao Plavac pa bio Conecto430 pa si sad 405GN2 i drugima držiš predavanja.

Diermeech

Danas je Citaro gbr. 188 vozio na 133! Prvi put da je citaro ( otkada su nabavljeni ) vozio na 133.
Vozio je i na 165 ( ali ne znam da li je to prvi put, možda je)
Evo slike ( Nije nešto, ali da imamo ):

leonardo123

432 na 227/4.

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Ivan

wtf, ozbiljno? Ako šalju zamjenu onda lako mogu skinuti s 215 koja između špica ima bus previše a možda i dva, s obzirom da se na taktu 10 vozi po 25-30 putnika.. APD stvarno ulazi u fazu teškog kaosa.

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU