Slike iz OMSI-ja

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:39:04

prometnik

kupi kartu spasi Promet

C2

Bremen Nord je addon koji se plaća, a od V3D imaš na forumu i A21 koji je najrazvijeniji njegov model s najviše ispravaka http://www.omsi-webdisk.de/index.php?page=Entry&entryID=743

C2

Bremenski Lion's City GL

MAN truck bus

Mercedes Benz Citaro Euro 3 sa OMH906 motorom i VOITH mjenjačem prvo imao krug na 10 za zagrijavanje i nakon toga prešao na 1 krug 59 u ZET izdanju #652.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Vk01

Axer u svojem prljavom izdanju  :D :D

leonardo123

Kad si već toliko željan izrade repaintova, onda nastoj napraviti što bolje i realnije, npr.promijeni unutrašnjost, poboljšaj zvukove, dodaj vanjske naljepnice itd. Nije fora samo bacit boju i glavnu naljepnicu i to je to.

Lion's Driver

evo i mene nazad... jos puno posla da to bude to al Promet bojna se formira  :)evil klinac thumbs

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Lion's Driver

a ne vidi kad san nabrzaka uploada na neku "livu" stranicu  ;D bit ce u petak  klinac

prometnik

pa mozes i direktno na forum uploadat slike
kupi kartu spasi Promet

Lion's Driver

znam ali neće... ne znam šta je a nije veća od 8 mb  glavauzid

Lion's Driver

Lion's Driver

Lion's Driver

josipgrgin