Linije - razno 2007.-09.

Autor tomobrad, Prosinac 01, 2007, 19:50:46

Portos

Jao gluposti. Već treća besmislena linija u Zaprešiću. Da mi je znati da li će se itko uopće voziti sa 181???
Još kada bi trasa išla Jelačićevom do Švajcarove pa bar malo kružila po centru Zaprešića, ali ne ona ide Novakovom i Lončarovom. Tko li smišlja tako mudre trase da mi je znati ???

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

tamlover

Evo kako izgleda početak nove ceste, kod srednje škole:

*tu niko ne vozi 50...

Otvorenje je bilo danas popodne, mislim da je Portos tome nazočio pa će vjerojatno i fotke. Otvarajući bus je bio NL313, čini mi se 84 al to će isto tako on bolje reći (osim ak nisam zabrijao da sam ga vidio tamo, bio sam poprilično udaljen).
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Ivan

Divno, vozni red 126/3 (dvokratni) zadnjih tjedan dana više ne postoji, to se i moglo očekivati, samo očekivalo bi se onda da se napravi i novi vozni red (kao ljetni), samo divnim ZET-ovim glavešinama se očito ni to više ne da raditi, tako da uredno i dalje piše da polasci postoje, a ljudi su zbunjeni i ljuti kad moraju čekati 15 minuta duže i onda se utrpati u bus u kojem se vozi ljudi za dva busa, a svaki od tih je pun do kraja. I to neće trajati samo jedan tjedan jer novi autobusi još ne dolaze. Dakle, treba napraviti novi vozni red...  >:( >:( >:( Idioti.

Ivan

ZET bi trebao iznajmiti 20 autobusa od nekoga, da je Holding odgovorna firma potrošili bi novce na to kad su bili tolika đubrad da godinama nisu htjeli ulagati u autobuse.

Sada kada budu vozili pojačano radnim danima na groblja prije Svih Svetih dogoditi će se raspad sustava. Dobro da živim na 20-ak minuta hoda od Črnomerca, ako bude lijepo vrijeme najbolje da sljedećih dana šetam i uopće ne čekam autobuse ako nekud žurim, jer očito bih mogao samo izgubiti puno vremena.

A korumpirane nesposobne foteljaše u Holdingu bi trebalo strpati u zatvor, samo naravno da to nije moguće u ovoj državi.

Portos

Citat: tamlover  u Listopad 18, 2008, 19:11:04
Evo kako izgleda početak nove ceste, kod srednje škole:
http://i294.photobucket.com/albums/mm99/tamlover_photos/Slika084.jpg
*tu niko ne vozi 50...

Otvorenje je bilo danas popodne, mislim da je Portos tome nazočio pa će vjerojatno i fotke. Otvarajući bus je bio NL313, čini mi se 84 al to će isto tako on bolje reći (osim ak nisam zabrijao da sam ga vidio tamo, bio sam poprilično udaljen).
Na žalost tvoju ali i svih ostalih forumaša, ovaj vikend sam bio odsutan iz RH tako da nisam nazočio otvaranju linije. No drago mi je da usevi voze, a kada usporedim polaske na liniji neće mi biti teško otići poslikati bus na trasi samo to vjerovatno neće biti NL313 nego stari dobri NM152

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

dean25

Ivane,da li na 126-127 ovaj tjedan izlazi vr 126.03 na drugi navrat ili ga nema?

Ivan

Ujutro ga nema, za podnevni navrat nisam provjerio.

Zadnju smjenu 126/3 uredno vozi, valjda uzmu dvokratnog sa neke druge linije.

Ivan1983

126/3 dvokratni,drugi navrat ima 176/4 tako da ga popodne uopče nema

Tomek

Od jučer 20.10.2008. linija 124 vozi novom trasom, točnije po Bologni prometuje sve do Gospodske te se time uspostavlja veza željezničke stanice Vrapče i sjevernom djela Gajnica i Stenjevca..
Ovaj potez su stanovnici konačno dočekali no ne mogu se oteti dojmu da su putnici premalo informirani(ja još nigdje nisam vidio obavijest, a i putnici u 124 svaki put kad bi produžio Bolognom bi u šoku pitali koji je to bus).. Isto tako nije 100% rješeno skretanje iz Bologne u Gospodsku te autobus tamo često zapne za aute koji čekaju u kontra smjeru semafor za skretanje na Bolognu.

dean25

E da,evo,kad se već događaju novosti...,linije 172,176 i 177 pristaju na stajalištu ALEJA BOLOGNE - PRIGORNICA. ;D

Ivan

Citat: dean25  u Listopad 23, 2008, 17:00:13
E da,evo,kad se već događaju novosti...,linije 172,176 i 177 pristaju na stajalištu ALEJA BOLOGNE - PRIGORNICA. ;D
Nek samo oni ih iz zabave zaustavljaju na svakoj stanici pa će put trajati 10 minuta duže, tako treba... ::| ::| ::|

Ovo je totalno bezveze, to su duge prigradske linije, a voze uz puno kraćih relativno čestih linija... Ne vidim poštenog razloga zašto ne bi i dalje bile prave brze linije koje staju samo gdje i vlak staje.

Ivan

Danas je ujutro vozio 126/3... Zanimljivo...

Tomek

Jutros od 7.30 do 8.05 kao ni popodne od 13.55 do 14.30 nije bilo autobusa na Bolničkoj u smjeru grada i to na ovom djelu gdje voze 121,124 i 130... Sramota, ZET bi mogao plačati tvrtkama čiji radnici već danima kasne na posao zbog nepojavljivanja autobusa po voznom redu...

Tomek

Suma sumarum današnjeg dana je KAOS -- falilo je autobusa svugdje, gužve su bile strašne i autobusi prekrcani...
Što reći da kod Avenue Malla gdje vozi hrpa linija(stanica u smjeru GL K) je cijeli dan bilo toliko ljudi na stanici da su čekali drugi, neki i treći bus da bi ušli u nj... Sramota..

Ivan

Nadam se da nam je to zadnji ovakav dan, siguran sam da ćemo se još nagledati raznih prometnih čudesa sljedećih mjeseci dok vozni park ne naraste, ali ovo danas je ipak bilo krajnje kritično...

:-\ Snježna kraljica bi mogla biti kaos i oba dana kada se vozi su radni dani, samo tada će i školski biti slobodni, i moglo bi već stići ponešto novih autobusa... Ne vjerujem da će biti baš sve super i bojim se da bi moglo opet biti nekoliko subotnjih voznih redova >:( ::|, ali ipak bi moralo biti puno lakše...