Tipovi autobusa na linijama 2018. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor 405GN2, Siječanj 02, 2018, 16:49:01

Portos

Citat: MB FAN  u Travanj 09, 2018, 19:53:39
539 na 232/2

Citat: MB FAN  u Travanj 10, 2018, 20:16:04
551 na 282/1

Oba posta su SPAM jer su zglobnjaci česti na obe linije. Nastaviš li spamati i dalje ovakvim postovima hladiti ćeš se još 30 dana.

Obzirom na stanje s autobusima u APD postalo je normalno na redovitim linijama viđati 430 i školske autobuse, stoga postovi sa objavama o 430 i školskim autobusima na linijama ubuduće idu u smeće a autorima dižem warm level.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Ivan

Pa dobro baš, meni je i dalje zanimljivo znati gdje vozi pogotovo 430 koji se ne vidi često na nečem osim 278.

Također i divljanje "odgovornih" sa školskima na prepunoj i osobama s posebnim potrebama disproporcionalno potrebnoj gradskoj liniji poput 228 (a i zapravo 232 koliko god bilo često, sramota je svaki put) zaslužuje spomen, iako ne znam baš čemu ih više popisivati ako voze na 262 ili 274.

Oko ovoga sa zglobnim Citarima se slažem, ne vidim poantu.

545

MB FAN

Citat: Dreamwalker  u Veljača 06, 2018, 14:51:30
Ok. Ajmo fakat s tim dvokratnim dosta.

Pa svaki dan se piše kaj je na dvokratnima. A 152 puta smo već napisali što i zašto ide na dvokratne. Ide ono što je u rezervi ili treba servis. Uopće je glupo to i pisat iz razloga što jako malo forumaša kojima bi eventualno mogla koristiti ta informacija stigne na dvokratni.
@545

tramvajac 92

Dajte dečki. Nije vijest vidjeti zglobnog na 232 Policijska akademija. Mislim da se neformalno školski/prigradski na gradskim linijama mogu smatrati vijesti, osim ako se pojave na 238. Ako se školski autobusi pojave na prigradskim linijama iz Dupca/Sesveta, to za mene nije vijest.

Iznimka je 430, koji se u pravilu ne miče sa svoje linije. Malo jesam i ja otišao u  o-0, ali forum je mjesto za diskusiju.

Solo na 234 radnim danom je za mene i dalje neobična pojava.

MB FAN

MAN truck bus

Kako znaš? Možda je baš na cjelodnevnom kao zamjena za Citara zglobnog.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MAN19464

Na liniji 295 danas gb.92
Za srijedu kada radi sajam Jakuševec, potpuno neubičajno i nekorisno,  zbog malog kapaciteta mini busa, nisu se svi putnici mogli ukrcati, pa su neki putnici bili bez prijevoza.

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN19464

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tamlover

Oko 14:30 na 123 prema Črnomercu viđen jedan od NG312. Nisam baš u toku, ali ne vjerujem da je ovo nešto u zadnje vrijeme uobičajeno!? 
...i bilo je lepo i navek TAM bu....